no nie stety mi ta masc nie pomaga zupełnie, to zalezy jaką człowiek ma cere mam zapisaną wizyte u dermatologa, juz nic innego mi nie pozostało to ostatnia deska ratunku
_________________ "Seks bez miłości to puste doświadczenie. Ale wśród pustych doświadczeń to jedno z najlepszych."
Ostatnio kupiłam sobie nowe kosmetyki:
*Żel głęboko oczyszczający do twarzy CLEANSER - under twenty
*Głęboko oczyszczający chłodzący tonik - Clean&Clear[
*Antytrądzikowy krem matujący (gruszka+potas+mikroperły matujące) - Perfecta
Dodatkowo stosowałam kupiony w aptece krem Brevoxyl
Odkąd zaczęłam używać ten zestaw zauważyłam poprawę kondycji mojej skóry ale jestem alergiczką i po 2 dniach stosowania wyszła mi swędząca wysypka. Drobne czerwone krosteczki. Odstawiłam już Brevoxyl bo wydawało mi się ze może to jest podrażnienie... ale wysypkę wciąż mam. Moje pytanie brzmi: czy używał ktoś z Was może któryś z ww. kosmetyków i także miałyście jakieś problemy?
Proszę o odpowiedź!:(
_________________ "nie całuj mnie pierwszy, bądź tylko wierniejszy"
Szybko zaczęłam dojrzewać i szybko się uporałam z problemem. Używałam kosmetyków z firmy Soraya i wszystko zniknęło. Teraz używam łagodnych kosmetyków, bo nie potrzebuję już tak intensywnego oczyszczania.
_________________ "Mięśnie pod jego skórą zatańczyły Dziewiątą Symfonię, ślepia zapłonęły."
Bardzo polecam kosmetyki Garniera
cały czas mam do czynienia z wypryskami i wągrami.
Opakowania są koloru niebieskiego.
Stosuje się żel oczyszczający, tonik sćiagający pory i krem nawilżający serii A.
Kosmetyki te zawieraja właśnie cynk. Tonik troszczkę piecze ale to nic.
Krem bardzo szybko sie wchłania i nie jest tłusty.
Zauważyłam znaczna poprawę odkąd stosuję te kosmetyki i narazie nie mam zamiaru próbować innych. Pozostaję przy Garnier
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum