paranoja jakas i to mowia laski, koniec swiata normalnie.
dobra, edytowalem, nie chce mi sie o tym dyskutowac fakt faktem ze wiekszosc lasek jest fajnych, ale to zdjecie az zwrocilo moja uwage (mimo iz kosci biodrowe niesamowicie mnie kreca, tak jak odsloniete ramiona).
_________________ Imagine there's no heaven
iIs easy if you try
No hell bellow us
Above us only sky
Ostatnio zmieniony przez End3r 2007-12-18, 23:44, w całości zmieniany 1 raz
Wam naprade podobaja sie te chude szkapy na nogach jak szczudla, z wystajacymi biodrami i sztucznymi wielkimi cyckami zupelnie nieproporcjonalnymi do swojego, okropnego z reszta, ciala?
Przecież tam nie ma chudych szkap 0.o
Jakie szczudła, jakie wystające biodra?
Obejrzyj jeszcze raz te zdjęcia: http://www.virango.pl/content/1001-lasek-na-plazy zwłaszcza pierwsze i zwróć uwagę na panie na pierwszym planie. Ja tam widzę parę kilo nadwagi i wylewające się boczki.
Co do wielkich cycków i okropnego ciała się zgodzę ;]
[ Dodano: 2007-12-18, 23:50 ] End3r - no i po co edytowałeś? ;p
_________________ Częściej patrzę się na wschód
Chłopiec z rysunkową teczką
Kęsy zimowego słońca
Chłopiec zjada łyżeczką
hehe, no w pierwszym linku sie zgodze, ale w pozostalych nie do konca. juz sam nie pamietam gdzie co bylo :p
nie no, ogolnie to zdziwilo mnie ze to kobiety tak pisza. mnie np strasznie denerwuje to w jaka strone idzie dzisiejsza moda - modelka coraz chudsze i mlodsze, wygladaja jak wieszaki na ubrania, gdyby nie ten sylikon w cyckach to w ogole to kobiety nie przypomina. bo jak dla mnie to sprawdza sie stare powiedzonko - ze kobieta to jest fajna jak jest za co zlapac i nie mam tu na mysli tylko cyckow.
iIs easy if you try
No hell bellow us
Above us only sky
Wysłany: 2007-12-19, 12:08
Polecający: baba jaga ;P
End3r napisał/a:
modelka coraz chudsze i mlodsze,
obecnie modelka nie moze wazyc mniej niz 55 kg jezeli chce uczestniczyc np w wloskim tygodniu mody
poza tym kobieta nie moze byc chuda jak szkapa, bo wiadomo ze jest taka fajna gra, w ktora gra sie w parach i sie moze facet poobijac o kosci ;p
Colorblind napisał/a:
zaczynam się Was bać, normalnie ^^ ;] połowa, jak nie większość wpadnie przez Was w kompleksy, jak tak można? Wstydźcie się. ^^
ale czemu? wiesz ze kazdy kg tluszczu za duzo, obciaza caly Twoj organizm, takie luzackie podejscie do swojej wagi moze doprowadzic do strasznych rozmiarow i klopotow z sercem i nie tylko.
sis napisał/a:
Ale może my tutaj lansujemy jakiś niezdrowy kanon urody?
skrytykowalysmy wystajace zebra? ;p nie jest z nami zle cii ;p
End3r napisał/a:
sztucznymi wielkimi cyckami zupelnie nieproporcjonalnymi do swojego, okropnego z reszta, ciala?
no tos mi teraz pocisnal ;/ ja jestem dosc chuda (wystaja mi lopatki, kosc obojczykowa, czy kosc miedniczna) i mam duze naturalne piersi, taka mnie bozia stworzyla i co teraz ? mam sie utuczyc ? zebym byla proporcjonalna do duzego "D" jakie posiadam? dodam jeszcze ze mam zaledwie 163 cm wiec jeszcze do takich cyckow to moze za niska jestem co ? moze w ogole powinnam je zmniejszyc zeby pasowaly do mojego nieproporcjonalnego ciala ?
wez sie zastanow co piszesz ;p bo gdyby nie to ze kocham swoje cialo to bym sie nabawila kompleksow ;D
kurczol zupelnie mnie nie zrozumialas w zadym wypadku nie masz sie utuczyc ani nic, skoro jestes "dosc chuda" i masz duze naturalne piersi to tylko moge Ci pogratulowac swietnej figury i pozazdroscic Twojemu chlopakowi
moze zle sie wczesniej wyrazilem. chodzi mi tylko o promowanie wszedzie "anoreksji" (nieco przesadzam) a to jest moim zdaniem chore bo masa mlodych dziewczyn ma przesrana mlodosc bo liczy sie dla niej tylko to ze kolezance bardziej wystaja biodra.no ale w sumie tak to juz jets. a co do tego cytatu ktory tak obszernie skomentowalas - chodzilo mi tylko o takie male drobe wychudzone laski ktore cycki maja tak wypchane sylikonem ze im skora na plecach peka : P
i jeszcze razpowtorze - nie bede tu udawal ze wole jak kobieta jest grubsza troche itp. jak juz mowilem lubie wystajace biodra i kosci obojczykowe (to moja slabosc : P) itp.
dobra, koncze te moje denne wywody. nie wyrazilem sie jasno, jesli kogos wpowadzilem w kompleksy to sorry
iIs easy if you try
No hell bellow us
Above us only sky
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum