• Szukaj • Użytkownicy • Grupy • Czat • Katalog Firm
• Rejestracja • Zaloguj • Album

Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: Ptaq
2007-09-04, 20:44
Autor Wiadomość

jusia_like  

Wysłany: 2006-09-14, 19:59   
   Polecający: Google

Psycho Krusher napisał/a:
Zielony i czarny... taki militarny troche?

Behemot prawie jak żołnierz.. od tej strony Cię nie znałam :P
ale te kolory ja tez nosze i nie czuję sie jak jakis wojak :)

Angell  

Wysłany: 2006-10-07, 18:09   

NatalkaS napisał/a:
Chodzi mi o to zeby w tym temacie pogadac o ciuszkach...Jak sie ubieracie na codzien a jak na impreze w czym sie najlepiej czujecie w jakich kolorach....jakie dodatki uzyc....I w czym sie poradzic:) jak cos dobrac? Itp:)

Ja mam rozdwojenie jaźni :/ lubię i jeansy i bojóweczki a jednocześnie lubię czasami załozyć na siebie mini, obcasy (tylko wysokie!) czy ciuchy "biurowe" :/
Wiadomo,ze jak zasuwam na siłownie, to zakładam bojóweczki i bluzę (w kolorze wściekłej limonki + adidasy w tym samym kolorze i torba :szok: ;) ), bo nie idę tam szukać mena!
naya napisał/a:
przyłączam się do r=orange... też nie cierpię szufladkowania i myślenia stereotypami...

fazi napisał/a:
A szpilki też łechotają moje poczucie estetyki, jednak w inny sposób.. :roll:

cytaty razem, bo jedno z drugim się łączy - chodzi o to ,ze podobają mi sie szpilki "Pleasure' , "Ellie" itp. - a każdy szufladkuje je jako "KUREW*** :rozpacz: :rozpacz: :rozpacz: :mad: To mnie dobija :( nie dość,że w tej wiosce (mam na mysłi ten kraj a nie moje miasto) są bardzo trudno dostępne, to jeszcze za niebotyczne sumy! A po tym wszystkim kotś powie : "o kur** idzie" - bez sensu :(
nie moja wina,że ludzie nie mają parcia na estetykę i podobaja im się jakieś lacie zamiast pięknych , sexownych (!) butów na obcasie. Wiem wiem, o gustach sie nie dyskutuje, ale to po prostu krzywdzące szufladkowanie!

Kolor : czarny! Przede wszystkim czarny , później na róni róż i czerwień.Ostatnio dla odmiany mam zboczenie na turkus - nie rozumie czemu :zdziwko:

Poza tym? Od niedawana mam jobla na punkcie dreadfallsów - jak zrobie, to -wierzcie lub nie - bedę w nich zapierniczać np. do szkoły. I trudno! I znów "skandal" , i znów będą mnie wszyscy palcami wystykali w swojej zazdrości, zaściankowości i podejsciu PRL-u - czyli każdy musi wygladać tak samo: szaro-buro (pamietacie mundurki szkolne ;) ?)
Nie znoszę ujednolicania wszystkich- na codzień rozbie paznokcie i szlag mnie trafia, jak po raz kolejny słyszę, ze mam robic to co innym - 99% nie ma własnego gustu, własnej tożsamosci -są bylejacy.Koszmar :(

Gorące pozdrowienia dla tych, ktorzy ubieraja sie tak jak lubią i nie oglądaja w tym wględzie na zdanie innych - ja zawsze mówię tak:
1- poważnie to się w grobie leży
2- jak będę miała 80 to się zastanowię nad kolorem - póki co jestem młoda,ładna itp., i spadać ode mnie!
I wszystkim życzę tego samego :)

[ Dodano: 2006-10-07, 19:12 ]
Behemot napisał/a:
ehh dla mnie kobieta ma byc kobieca i wygladac ze smakiem ;]

Dla ciebie, dla mnie i jakiegoś 1% populacji!
Reszta kocha sie w bylejakosci, szarości i ogólnym kolorze gó**. Popatrz na ulicę - widać tylko szarą masę na szarych chodnikach! aż się dziwię,że natura stworzyła jakiekolwiek kolory - większości wystarcza szaro-gów** papka.

Kasiulek  

Wysłany: 2006-10-07, 18:29   
   Polecający: gOOgle

obcisle dzinsy, do tego jakas dopasowana bluzeczka i Obowiazkowo pasek do spodni ( nie wiem czemu ale bez paska nie wyjde z domu, mam ich pelno i jakiegos swira na ich punkcie :wstyd: :rotfl: ), czasem na bluzke bluza z kapturem zasuwana i do tego adidasy ( nie chodzi mi o firme tylko o styl buta) przwaznie takie szerokie :)
Czasami tez wskocze w miniowke i japonki albo szpilki lub w elegancka sukienke i szpilki ;)
a jesli chodzi o kolory to najwiecej mam ubran w zieleni, niebieskim troche czarnych i zoltych ( nie razacych :P ).

HipHop i motory - to jest to co kocham :)

Katharsis  

Wysłany: 2006-10-09, 15:52   
   Polecający: www.google.com -> Forum ogolnotematyczne

Cytat:
cytaty razem, bo jedno z drugim się łączy - chodzi o to ,ze podobają mi sie szpilki "Pleasure' , "Ellie" itp. - a każdy szufladkuje je jako "KUREW*** :rozpacz: :rozpacz: :rozpacz: :mad: To mnie dobija :( nie dość,że w tej wiosce (mam na mysłi ten kraj a nie moje miasto) są bardzo trudno dostępne, to jeszcze za niebotyczne sumy! A po tym wszystkim kotś powie : "o kur** idzie" - bez sensu :(
nie moja wina,że ludzie nie mają parcia na estetykę i podobaja im się jakieś lacie zamiast pięknych , sexownych (!) butów na obcasie. Wiem wiem, o gustach sie nie dyskutuje, ale to po prostu krzywdzące szufladkowanie!

wiesz, to jest raczej Twoj problem :>
Jesli sie tak przyjelo, to
1. Mozesz sie dostosowac
2. Mozesz ich olewac
3. Mozesz zmienic ten stereotyp, powodzenia
4. mozesz zostac ***** ;D

o gustach sie nie dyskutuje... ok, jak chcesz.
Ale... przyjmuje sie, ze normalny czlowiek powinien nosic spodnie...
ja naprawde was nie rozumiem, po co, to naprawde jest niepotrzebne! Wiem wiem, o gustach sie nie dyskutuje, ale to po prostu krzywdzące szufladkowanie, mam na mysli to, ze osoba bez spodni jest uwazana za nienormalna ;D
powiedzmy w szkole, chlopak ;)

to byl tylko przyklad :hyhy:

podoba mi sie ten post ;p /loli

Angell  

Wysłany: 2006-10-10, 14:52   

Nori napisał/a:
Ale... przyjmuje sie, ze normalny czlowiek powinien nosic spodnie...

eeee.. nie rozumię - a w czym przeszkadzaja szpilki?bo chyba nie w noszeniu spodni :/
Wiadomo,że na wspomniana juz wcześniej siłownie nie idę w szpilkach -tylko w bojówkach albo w jeansach i adidasach.I tak z resztą wygladam na "codzień".
Nori napisał/a:
Jesli sie tak przyjelo, to
1. Mozesz sie dostosowac
2. Mozesz ich olewac
3. Mozesz zmienic ten stereotyp, powodzenia
4. mozesz zostac ***** ;D

Dzięki - to mi otuchy dodałes :/ potrafisz człowieka pocieszyć :|

hefalump  

Wysłany: 2006-12-09, 14:54   

Ogólnie szmateks wymiata :) Stąd pochodzi większość moich ciuchów.Kolory fioletowy,brązowy i zielony.Drewniana biżuteria,wszystkie szmaty z naturalnych materiałów raczej :P

NatalkaS  

Zaproszone osoby: 1

Wysłany: 2006-12-09, 15:41   
   Polecający: Dzieki reklamie

a ja ostatni mam swira na punkcie butów :| ciagle kupuje buty :| nie wspomne juz o torebkach, ale manie torebkowa mam od kilku lat :]

a co do ciuszkow to ostatnio najczesciej ubiream butki na obcasie spodnie, jakas łądna koszulke <w kolorze braz, czern albo wisnia - złoto> i zakiecik a jak jest zimniej to jeszcze na to kurteczke ;]
a jak mam zły dzien to biore stare jeansy, bluze z kapturem, adidasy i ide sie poszwedac jak za starych czasow :P

www.Melory18.fotka.pl

Zombwbij  

Wysłany: 2006-12-09, 17:29   
   Polecający: myszka mi poleci(a)ła...

Mój styl pewnie nie jest wysoce oryginalny;
na co dzień:
butki - czarne, skórzane, zależnie od pogody: Geox, Campus
koszulki - czarne, chodzę w nich cały rok
spodnie - spodenki czarne lub niebieski jeans (bo nie mogę dopasować czarnych :( )
bielizna (raczej czernizna :) ) i skarpetki - czarne
bluza - polar czarny (do -28 st.C)
czapka - czarna
rękawiczki - skórzane i zgadnijcie w jakim kolorze ;)

... i wyjścia:
butki - wyjściowe, czarne, skórzane, na błysk
koszula - bordowa
spodnie - najczęściej w kant
płaszcz - czarny, do ziemi
czapka, rękawiczki - opcjonalnie

Lubię internet, bo w internecie nikt nie wie, że jestem psem ;)
Per aspera ad astra...
...wszędzie można dojść na piechotę

Madaline  

Wysłany: 2006-12-12, 11:22   
   Polecający: Ja.

No..ja...e... nie mam jakiegoś specjanego stylu. Żeby było ładnie i wygodnie. Po prostu ;]

Cynamonowa 

Wysłany: 2006-12-16, 00:09   

Hmm... Styl? Taki podobno trochę żeglarsko-górsko-luzacko-sportowy. :)

Treki bądź trampki, wiatrówka, bluza, jeansy.
Jednak latem staram się to urozmaicać.

Moje ulubione kolory to czerń i czerwień, tak - tego mam stanowczo najwięcej.

Wrednota  

Wysłany: 2006-12-23, 13:37   

Ja się ubieram po swojemu. Czyli dzinsy, mam tam jakieś naszywki, bo ję lubię. Bluzkę z napisami koniecznie z kapturem no i kieszenie z przodu. Noszę trampki (wiosna i lato) bo je lubię i myślę, że są wygodne (:
Lubię raczej ciemne kolory, nigdy mnie nie ciągneło do jaskrawych kolorów, bo ich nie lubię. No to chyba normalne. Każdy sie ubiera, jak sobie uważa. Ja się ubieram po swojemu, a że ktoś mnie już ocenił po wyglądzie, to wspólczucie dla jego ilorazu intyligencji O.o (:

mictatencuhtli  

Wysłany: 2006-12-24, 09:22   

podstawa to jeansy /wszelkie odcienie/ , jakas bluza /najlepiej bez kaptura i z zamkiem,a nie wrzucana przez glowe :P w zaleznosci od sytuacji jakies trampki lub nieco solidniejsze buty. w chlodniejsze dni - kilka warstw, ale kroluje kurtka "przejsciowa". najkorzystniej bywa, jesli wszystko utrzymane jest w stylu militarnym /i zarazem najczesniej tak wlasnie jest :]
ale zdarzaja sie jakies odstepstwa od tej reguly /bez znacznych ekstremow/, wszak kiedy pracuje sie w sklepie z ciuchami... :P

DREDY - WARKOCZYKI - CORNROWS - OZDOBY - WŁOSY SYNTETYCZNE

kamila_  

Wysłany: 2006-12-24, 16:03   

hm, tak właściwie to nie ma czegoś takiego jak własny 'styl' bo przecież każdy na kimś się wzoruje :hyhy:

Ja to lubię tak: dżinsy ( sztruksy też mogą być, ale tak właściwie mam tylko jedną ich parę :) ) i jakiś T-SHIRT. Spódnice - bardzo rzadko. W zasadzie tylko na jakieś okazje, chyba że coś mnie najdzie żeby ubrać takową do szkoły.^ Co do butów, to takie mam czerwone trampopodobne - lubię je i najczęściej noszę ostatnio ((; glany też są SI, chociaż noszę zazwyczaj do munduru bo śniegu nie ma to łażę w tych czerwonych trampopodobnych :hyhy: No i me białe buty na rzepy.

Plus cieniutki zielony szaliczek i czapka uszatka - moje znaki rozpoznawcze ostatnio :hyhy:

mjuzik

broken 

Wysłany: 2007-06-05, 15:27   

Cenie ludzi mających swój własny styl! Ja tam na codzien noosze trampki spodnie oczywicie biodrowki zwezane na dole... Uwielbiam bluzy blezeczki itd. paski:):):) :hyhy: Zawsze mam grzywke spadającą na prawe oko:) A z dodatków to paski z klinami... Moim codziennym dotakiem jest kolczyk w wardze:) xPP To tyle....

ezaris 

Wysłany: 2007-06-10, 19:36   

Łiiii to ja tez cos napisze xP

Jeśli chodzi o ubiór to typowy punk:

- Jeansy zwężane do dołu z podwiniętymi nogawkami
- Zielono-niebiesko-żółte Glany :P (kolorowe a jak :D )
- Jedna sznórówka niebieska druga różowa :D
- zamiast paska łańcuch z kłódką
- koszulki mam różne :|
- koszula w krate ze śmietnika (ale wyprałem i obciąłem rekawy xP)
- no i Irokez na głowie

Powiem tylko tak Nieiwme jak siebie nazwać bo z zewnątrz punk ale w środku nie tak do końca, ale duzo pasuje ;( Ale mimo wszystko wole mówić, że jestem sobą =]

Odpowiedz do tematu