Normalnie... Na ciemno, ale bez przesady. Lubie czarne rozciagniete bluzy z kapturem i bojówki. Chyba normalnie... A! Ponieważ ,,ja żem jest czlowik ze wsi" to jeszcze gumofilce
_________________ Wszystko wydaje się takie samo, a jednak inne jest wszystko
Wysłany: 2007-06-11, 15:56
Polecający: samej sobie :P
ja to chyba do rock'a się podpisze ale tak ogólnie to mój styl jest "luźny"..i markowy wiem że firma się nie liczy ale już się przekonałam że "droższe" znaczy "lepsze" i wole wydać więcej na coś co dłużej wytrzyma....
(koniecznie) poszarpane spodnie wszędzie nawet na tyłku albo jakieś ciemnie rurki...
bluzki jakieś takie ciemnie (może czasami coś różowego ), moja ulubiona jest z napisem "go to hell"
buty jakieś porządne, stare adidasy...nie lubię glanów
a mam nadzieje że już wkrótce dredy...
_________________ www.lennykravitz.ovh.org ll You're Site.! <LK3 I was born long ago
I am the chosen I'm the one
I have come to save the day
And I won't leave until I'm done.
Nie przepadam za firmowymi ciuchami, ubieram się w to co mi się podoba. Nie naśladuję innych, ponieważ sama tworzę swój własny styl ;]
Co do kolorystki to raczej ciemne ciuchy, chociaż lubię założyć coś w stylu "rażącego w oczy". Taki dziwny ze mnie człowiek
_________________ '... znalazłeś różę wśród pokrzyw...' WdoWa
mała przerwa ;>
Ja ubieram się tak, żeby było wygodnie dla danej sytuacji - luźniejsze spodnie, bluza z kapturem, albo zwykłe dżinsy postrzępione na dole i luźna góra. Firmowych rzeczy nie lubię - firmowymi wolę handlować:) Kolory zaleznie od nastroju, albo na czarno, albo w miarę jasno czasem mieszane kolory, no i koniecznie ciężkie, czarne buty z białymi sznórówkami. Taki schiz:)
_________________ Kim Ty jesteś, że tak Cię nienawidzę?
Najczęściej wybieram jeansy i jakąś zgrabną bluzeczkę na górę. Doprowadzam tym do pasji moją mamę ale latem czasem odkładam ulubione spodnie na półkę, na rzecz spódniczek... w końcu po co się bezsensownie smażyć? Na nogi najchętniej adidasy/halówki/japonki, byle wygodnie
Hmm moj styl to skate pomieszany z rasta tz szerokie spodnie luzna koszulka a na plecach Bob Marley lub Cesarzem Haile Selassie I itp. I oczywiscie dread
spodnie skate'owskie albo jakieś luzne oraz bluzka szeroka tak jak ziomal wyżej powiedział "na luzaka..." po prostu jest wygodnie i dobrze się wygląda...
Wysłany: 2007-06-25, 07:09
Polecający: Dzięki Google i Mojej Wyobraźni
Ja swoj styl ubierania utozsamiam z moja muzyka
Slucham czarnej muzy + do tego reagge , dancehall
Nie nie nie ubieram sie jak rastuchy , nie nosze workow i szerokich bluz
Kiedys bylam tak jakby chlopczyca i tak sie ubieralam ale teraz moje ubranka wygladaja tak
* mini
* dziewczece bluzeczki
* obcisle spodnie
* Buty :
zazwyczaj sa ta pumy
albo buty kupowane w skate shopie ...
DC Shoes Ale tez dziewczece )
Kolorki ktore mi pasuja to delikatny roz , niebieski i czarny
Cóż.. ja wole sportowo, no i czasami trzeba się ubrać elegancko to tak też robie.. ale staram się jednak ubierać w modne ciuszki:P ale nie wydziwiam.. po prostu mój ubiór to ubiór przede wszystkim wygodny.
A ja się ubieram w to, co mi wpadnie w łapy. Ciemne koszulki no i jeansy. Na nogach glany bądź trampki. Jakoś nie przywiązuję zbytniej uwagi do stroju.
ciemnych, zdecydowanie ciemnych. Czarny najczęściej... Lubie czerwone dodatki. Jeśli chodzi o niebieski to tylko dżinsy toleruje Buty - adidasy lub trampki, chociaż jesienią uwielbiam w kozaczkach biegać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum