noo to ubieram sie w bojówki, czarne koszulki, glany, trampy i jakies etniczne wisiorki osatnio nosic zaczelam... Generalnie to co lużne, ciemne i wygodne nie chce byc klasyfikowana jako czlonek jakiejs subkutury.. PO prostu czasem przebywam z metalami, innym razem z rasta i jakos mi z tym dobrze Tylko strasznie mnie boli to szufladkowanie Hehe - nie mozna byc po prostu sobą
Wysłany: 2007-07-22, 13:40
Polecający: Dzięki sobie.
Ja na codzień ubieram się na sportowo.Najlepiej bluza , białe adidasy , długie spodnie rurki lub trampki. Na bibkę to jakąś spódniczkę , bluzkę , balerinki itp. Nie wiem sama. xD Ja najlepiej czuję się w niebieskim , zielonym , czarnym i białym kolorze i w sportowych rzeczach.
Każdy ma swój styl.? No tak...Ale niektórzy go od siebie zgapiają. Stop kserokopiarom.
_________________ Kto nie wie,skąd przychodzi i komu siebie zawdzięcza,
ten nie odkryje też,dokąd powinien iść.
Kiedyś ubierałam się tak:
"jak do rodziny to elegancko sukienka, spódnica, itp
jak po prostu wyjść do kumpli to na sportowo
a jak na imprezkę to aby dobrze się bawiło i super wyglądało
Lubię kolorowo się ubierać "
Teraz ubieram się sexownie, trochę modnie, wygodnie i obowiązek szpilki
_________________ Ile ważnego w tym, co nieważne -- Jan Twardowski
Szacunek po drugie Lojalność po pierwsze!
Iść swoją drogą nie dać satysfakcji wrogom..
Ja przykłądowo mam irokeza:d a jak byłem młodszy to zawsze farbowalem sobie włosy na rózne kolory:D począwszy od blond, skonczywszy na fiolecie:)
Jestem facetem, ale lubie ubrania i zakupy:D
A ubieram sie różnie:D Chociaz przyznam, że stronie od glanów, koszulek z dziwnymi nadrukami i bojówek:)
Tak poza tym to ogolnie ubieram się tak zeby wszystko ze sobą współgrało:) moze byc i koszulka z elementami różowego i nie ważne, że tam jest różowy:d ważne, ze pasuje do całosci:D
Na codzien lubie zwykły styl czasem sportowy:) No, a elegancko ubieram sie na rodzinne zloty i tym podobne okazje:D
A teraz taki mały dodatek od siebie:D
troche to niepoważne, ale mam tak, że.
Na zime zawsze mam tak, że kocham kupywac czarne bluzki i białe ciuszki:D nigdy kolorowych:D na kolorowe mnie łapie jak przychodzi wiosna i lato:D kiedy nadchodzi jesien juz rozglądam się za jakimis ciemnymi, czarnymi bądź białymi... ciuszkami na zime:D
Jak dla mnie to nie. Bo widzisz sukienki, spódnice, spodnie, itp są dla mnie wygodne. Lubię. Dlatego nie musi się wykluczać
_________________ Ile ważnego w tym, co nieważne -- Jan Twardowski
Szacunek po drugie Lojalność po pierwsze!
Iść swoją drogą nie dać satysfakcji wrogom..
Wysłany: 2007-07-25, 12:07
Polecający: religia tv
czarnaaa napisał/a:
Bo widzisz sukienki, spódnice, spodnie, itp są dla mnie wygodne
dla mnie też , ale ja nic nie wspomniałam o ubraniach tylko o butach ;] Nikt mi nie wmówi ze szpilki sa wygodne ;] Mozna w nich fajnie wyglądać , moga sie podobać , pasować do ciuchów ale wygodne nie sa na bank - spróbuj w nich chodzić cały dzien albo przetanczyć całą noc ;]
Ja ubieram się trcohę hippie..Włóczkowe bluzeczki, wiszące kolczyki, korale, itp. I mam glany na zamek
Uwielbiam kolory i nie boję się z nimi eksperymentować, choć od okazji lubię ubrać się elegancko i włożyć buty na obcasach. Jestem też zwolenniczką wszelkich spódniczek, sukeinek, i dopasowanych kobiecych strojów Aby to nie były tylko różowe bluzeczki z brokawtoym napisem "babe", cyz cos takiego
Mojego stylu nie da się jednoznacznie określić. Lubie ubierać się w to, co mnie jakoś nie krępuje, jest wygodne, czasem sportowe, kobiece. To, co mnie przede wszystkim charakteryzuje to czerwone dodatki, które zawsze, każdego dnia pojawiają się już od paru lat, czyli czerwona opaska (chroni mnie przed nieposłusznymi lokami), czerwone korale (mam bardzo wiele, różnych korali w różnych odcieniach czerwieni), czerwona bransoletka. Bardzo lubię nosić spódnice - różne - długie, proste, cygańskie, krótkie. No i sukienki, uwielbiam nosić sukienki, takie lekkie, zwiewne. Jednak jak chodzę na zajęcia to najczęściej wybieram jeansy i jakąś dopasowaną bluzkę. Buty (zbyt dużego wyboru to ja nie mam, bo produceni butów nie dbają za bardzo o wysokie dziewczyny, które to nie mają stopy o numerze 38) zakładam takie, które są przede wszystkim wygodne. Rzadko już chodzę w swojej skórze, tylko na koncerty.
Ważne jest to, by dane ubranie mi się podobało i bym się w nim czuła dobrze.
_________________ "Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!"
'A w kominie szurum burum, a na polu wiatr do wtóru, a na chmurze bal do rana, a pogoda rozśpiewana.Zielono mi i spokojnie, zielono mi' wszystko gra
jeansy - uwielbiam, na imprezę i na co-dzień, najlepiej jakieś ciemne, żadnych jasnych bluzeczki - czasem proste, czasem "fikuśne" (jak to określa mój facet), zalezy co akurat mi się spodoba i jaki mam nastrój buty - niestety te, w których akurat mogę chodzić... czyli zero adidasów i płaskich typu balerinki, w lato tylko klapki kolory - czerwień i czerń to mój ulubiony zestaw, ogólnie to wyraziste, zdecydowane kolory, tylko pomarańczowego unikam jak ognia
_________________ "wierzę w Ciebie boś Ty wierna, wszechmocna i miłosierna xD" .....
Lubie ubrania wygodne ktore mnie nie krepuja. Lubie czuc sie swobodnie i pewnie. Zazwyczaj są to jeansy i jakas bluzka.:) A jezeli chodzi o buty to tylko na plaskiej podeszwie np. trampki , adidasy itp.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum