• Szukaj • Użytkownicy • Grupy • Czat • Katalog Firm
• Rejestracja • Zaloguj • Album

Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: Ptaq
2007-09-04, 20:44
Autor Wiadomość

olenkaa1690  

Zaproszone osoby: 1

Wysłany: 2007-09-27, 20:28   

ja nie mam jakos okreslonego stylu :) czasem lubie luzne spodnie - niby skate, a czasem obcisle jeansy :) trampki na nogi lub szerokie buty :) bluze kankurke albo obcisla bluzeczke ;) zalezy od humoru :)

Niech płynie krew w żyłach Twych, rozcieńczona nadzieją przyszłych dni...

Oczy zalane łzami ukazują, jak ludzie się traktują...

Beatrix21  

Wysłany: 2007-09-28, 10:50   
   Polecający: Google =D

Mój styl to głównie styl sportowy i luźny. Oczywiście czasem lubię się ubrać w coś bardziej kobiecego, zwłaszcza jak są ku temu jakieś okazję ;)

Jendrek9  

Wysłany: 2007-09-28, 12:51   

Ja najczęściej to: Buty typu "miśki" (byle nie "skejt ją ją zią bo to mnie denerwuje :P ), jeansy/spodnie moro no i koszulka czarna,bordo do moro to oliv, czarna lub czerwono żółta zielona ;]

Madzia8109  

Wysłany: 2007-09-29, 14:18   

Ubieram się skromnie ale z klasą. Nie lubię zwracać na siebie uwagi. I pamiętam o tym żeby było mi wygodnie i żebym w czymś dobrze się czuła.

sscary  

Wysłany: 2007-09-29, 18:30   

Ja się ubieram najzwyczajniej w świecie- wygodnie i w miarę estetycznie. Lubię czarny i mam dużo czarnych ubrań, ale staram się je urozmaicić jakimś kolorem ;) .

Beata18 

Wysłany: 2007-09-29, 23:47   

Ja na co dzień ubieram bluzę, dżinsy i adidasy ( do szkoły )! Czuje sie wtedy wygodnie i nic mi nie przeszkadza!
Nie lubię sie ubierać elegancko ( choć czasem trzeba :kwasny: ), tzn, koszula na apel, marynarka, spodnie na kant!
Jak gdzieś wychodzę to spódniczka mini, szpilki, jakaś extra bluzeczka ( np., odkryte plecy, bardzo wcięty dekolt...., itp ), ale tak to na balety lub impry u znajomych ;)

rodney  

Wysłany: 2007-10-03, 17:24   

Dla mnie wygodny strój. Jakiś przewiewny, nie krępujący ruchów, wygodny.
Powiedzmy, że na górze tshirt, jeansy grafitowe, czapka, buty jakieś wygodne.
Firmy ubrań- reserved, h&m, ecco...

babajaga  

Wysłany: 2007-10-04, 16:06   

a ja za to lubie eleganckie rzeczy;) nie znaczy to, ze codziennie chodze w kostiumiku hehe bo np bardzo czesto ubieram jeansy, tylko np koszule, bluzki (korale obowiazkowo na szyji:)) do tego buty na obcasie... no ale np na koncert czy sie tak nie ubieram hehe ciezko by bylo skakac przed scena w szpilkach :D

Ashlee15 

Wysłany: 2007-10-05, 17:08   

Ja lubię sportowe ubranka z domieszką dodatków.Fajnie jest łączyć trampki i dżinsy z fajnym topem.Zawsze do styroju dodaję jakąś bransoletkę czy opaskę na włosy.No i obowiązkowo zegarek. ;)

Soulmate  

Wysłany: 2007-10-05, 18:43   

Dominujacy kolor : czarny.
Ulubione spodnie : obcisle jeansy (nie rUrKi!)
Bluzki : od czasu do czasu niewielki dekolt, na przemian elegancko i sportowo, zawsze wygodnie.
Buty : trampki. Niedlugo byc moze wysokie 20 dziurkowe glany.^^
Dodatki: apaszka pod szyje, czerwona albo czarna, czapeczka rasta (chociaz ja nei slucham reggae...) pieszczocha, skorzany pasek na reke, pasek...
Hm, kosta zielona ?...

Wiec jak widac - zupelnie przecietnie.

lika 

Wysłany: 2007-10-07, 18:55   

zgodzę się z Orange każdy powinien ubierać się jak lubi. Każdy ma swój styl

lessia 

Wysłany: 2007-11-02, 21:34   

ja ubieram sie w to co lubie. normalnie to modne rurki jakas bluzka kozaczki w tym sezonie bardzo modne sa korale i naprawde dodaja bluzeczce efekt :) jesli chodzi o kolor to tez lubie ubierac sie na czarno, ale w innych kolorkach tez czuje sie dobrze :) ogolnie to ubieram sie w to co mi sie podoba no i tez zwracam uwage na mode :)

End3r  

Wysłany: 2007-11-03, 17:42   

taaak, ja ubieram sie zwyczajnie w to w czym sie dobrze czuje i w czym sie sobie podobam. ostatnio w spodniach nie mam za bardzo wyboru bo mam raptem trzy pary - oliwkowe bojowki m65, szerokie jasne jeansy z dziura na kolanie (zrobiona przypadkowo, ale tak juz zostala : P ) i takie przewiewne jakby "kreszowe" brazowe spodnie z dodatkami moro, tez troche szersze. na gore nosze rozne rzeczy, od bluz w paski niebiesko-granatowe, przez rozne bordowe,szare i inne bluzy z kapturem, po czarna koszule np. ogolnie to lubie mieszac style : ) a na nogach mam ostatnio biale conversy z zielonym znaczkiem. nie staram sie byc na sile oryginalny ale staram sie byc soba i miec swoj styl, niekoniecznie mega odmienny od ogolu.
Above us only sky

Canadka  

Wysłany: 2007-11-03, 19:01   

powiem tak: moda przemija styl pozostanie
moj styl? na luzie

manieczka3008  

Wysłany: 2007-11-04, 00:12   
   Polecający: zajrzałam i się zalogowałam:D:D

ja lubie się ubierać według własnego stylu. jeansy i rzucająca się w oczy bluza lub bluzka. na szyi srebro:D:D na nogach ładne adidasy

Odpowiedz do tematu