Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 2007-09-27, 20:28
ja nie mam jakos okreslonego stylu czasem lubie luzne spodnie - niby skate, a czasem obcisle jeansy trampki na nogi lub szerokie buty bluze kankurke albo obcisla bluzeczke zalezy od humoru
_________________ Jaki cel ma życie kiedy sensu brak...?
Niech płynie krew w żyłach Twych, rozcieńczona nadzieją przyszłych dni...
Oczy zalane łzami ukazują, jak ludzie się traktują...
Ja najczęściej to: Buty typu "miśki" (byle nie "skejt ją ją zią bo to mnie denerwuje ), jeansy/spodnie moro no i koszulka czarna,bordo do moro to oliv, czarna lub czerwono żółta zielona ;]
Ja się ubieram najzwyczajniej w świecie- wygodnie i w miarę estetycznie. Lubię czarny i mam dużo czarnych ubrań, ale staram się je urozmaicić jakimś kolorem .
Ja na co dzień ubieram bluzę, dżinsy i adidasy ( do szkoły )! Czuje sie wtedy wygodnie i nic mi nie przeszkadza!
Nie lubię sie ubierać elegancko ( choć czasem trzeba ), tzn, koszula na apel, marynarka, spodnie na kant!
Jak gdzieś wychodzę to spódniczka mini, szpilki, jakaś extra bluzeczka ( np., odkryte plecy, bardzo wcięty dekolt...., itp ), ale tak to na balety lub impry u znajomych
Dla mnie wygodny strój. Jakiś przewiewny, nie krępujący ruchów, wygodny.
Powiedzmy, że na górze tshirt, jeansy grafitowe, czapka, buty jakieś wygodne.
Firmy ubrań- reserved, h&m, ecco...
a ja za to lubie eleganckie rzeczy;) nie znaczy to, ze codziennie chodze w kostiumiku hehe bo np bardzo czesto ubieram jeansy, tylko np koszule, bluzki (korale obowiazkowo na szyji:)) do tego buty na obcasie... no ale np na koncert czy sie tak nie ubieram hehe ciezko by bylo skakac przed scena w szpilkach
Ja lubię sportowe ubranka z domieszką dodatków.Fajnie jest łączyć trampki i dżinsy z fajnym topem.Zawsze do styroju dodaję jakąś bransoletkę czy opaskę na włosy.No i obowiązkowo zegarek.
Dominujacy kolor : czarny.
Ulubione spodnie : obcisle jeansy (nie rUrKi!)
Bluzki : od czasu do czasu niewielki dekolt, na przemian elegancko i sportowo, zawsze wygodnie.
Buty : trampki. Niedlugo byc moze wysokie 20 dziurkowe glany.^^
Dodatki: apaszka pod szyje, czerwona albo czarna, czapeczka rasta (chociaz ja nei slucham reggae...) pieszczocha, skorzany pasek na reke, pasek...
Hm, kosta zielona ?...
Wiec jak widac - zupelnie przecietnie.
_________________ I want to taste you but your lips
Are venomous poison.
ja ubieram sie w to co lubie. normalnie to modne rurki jakas bluzka kozaczki w tym sezonie bardzo modne sa korale i naprawde dodaja bluzeczce efekt jesli chodzi o kolor to tez lubie ubierac sie na czarno, ale w innych kolorkach tez czuje sie dobrze ogolnie to ubieram sie w to co mi sie podoba no i tez zwracam uwage na mode
taaak, ja ubieram sie zwyczajnie w to w czym sie dobrze czuje i w czym sie sobie podobam. ostatnio w spodniach nie mam za bardzo wyboru bo mam raptem trzy pary - oliwkowe bojowki m65, szerokie jasne jeansy z dziura na kolanie (zrobiona przypadkowo, ale tak juz zostala : P ) i takie przewiewne jakby "kreszowe" brazowe spodnie z dodatkami moro, tez troche szersze. na gore nosze rozne rzeczy, od bluz w paski niebiesko-granatowe, przez rozne bordowe,szare i inne bluzy z kapturem, po czarna koszule np. ogolnie to lubie mieszac style : ) a na nogach mam ostatnio biale conversy z zielonym znaczkiem. nie staram sie byc na sile oryginalny ale staram sie byc soba i miec swoj styl, niekoniecznie mega odmienny od ogolu.
_________________ Imagine there's no heaven
iIs easy if you try
No hell bellow us
Above us only sky
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum