Na codzien raczej elegancko, ale czasem też na sportowo to zalezy od mojego samopoczucia. Na impreze najczesciej jeansy plus jakis super widoczny top;) Zwracam uwage na marke, ale tez na cene. Najczesciej robie zakupy w outlecie Factory w Warszawie (gdzie studiuje) lub we Wrocławiu (skad pochodze).
O patrz pan jaki ciekawy temat
Ja ubieram się w stylu jak to się u nas mówi "skate" Na południu podobno na takich jak my mówi sie ziomki
Ale do rzeczy...
1.Zawsze i wszędzie bluza z kapturem... Ulubiona moja piękna to cropp riders z takim skośnym zamkiem błyskawicznym....
2.Szerokie spodnie (ale bez przesady) (moje ulubione to chyba będą akademiksy z wyszywanymi różowo-liliowymi kwiatami na kieszeniach, taki hawajski styl)
3.Najważniejszy element ubioru to rzecz jasna buty... Na brzydką pogodę Etnies albo Adidas GoodYear... A na słoneczną Nike Air Force One (produkowane od 25 lat w niemal niezmienionej formie) (całe białe jak śnieg).
4.A z dodatków to czapka typu fullcap UNK NBA Lakers, Pasek Akademiks z taką wielką zdobioną klamrą , Plecak też cropp, No i bandana na szyi...
A moje ulubione marki to: Ecko Unltd., Southpole, Cropp, G-Unit, Akademiks, UNK NBA, Etnies, Billionaire Boys Club, Gino Green Global, NEW ERA, ciuchami z house'a też nie pogardzę... LRG też niezłe, ale ceny maja z kosmosu więc podziękuję;p
do pracy - praktycznie - tshirt, bluza na zamek, spodnie - tak że jak się pobrudzę to nie smęcę
do szkoły - staram się jakoś wyglądać, w końcu mam zjazdy co 2 tygodnie i nie zaszkodzi i mi staranniej wyglądać, czyli spodie i np jakaś fajna, śmieszna bluzka (mój najświeższy nabytek to bluzka z napisem SUPER DUPER )
szczególne okazje - balety, ważne spotkania - spódniczki, sukienki, szpilki, i te inne rzeczy co podkreślają, to co mają podkreślać
Ja ubieram sie wygodnie, o! tak jak mi pasuje:)
Ogólnie to dominują ciemne kolory, uwielbiam czarny. Jakies jeansy do tego no i glany albo jakieś adidasy, choć to rzadziej
Nie lubie się elegancko ubierac ( na szczescie to rzadko), ale jak mus to mus. Nic się na to nie poradzi
_________________ Prawdziwy przyjaciel nawet nie widząc Cię wie, że jest Ci źle ...
Hmm... Styl trudny do określenia w zasadzie. Powiedziałabym, że dość specyficzny ^^
Po późnopodstawówkowym okresie ubierania się na niebiesko (teraz nie mogę patrzeć na ten kolor), długawego czasu czerni i mhoku, a potem zwrotu w stronę czerwieni i zieleni, aktualnie cofnęłam się najwyraźniej w rozwoju do wczesnego dzieciństwa, bo najchętniej od stóp do głów ubierałabym się w barwę wściekłego różu ^^ Ponieważ większość znanych mi osób najprawdopodobniej zerwałaby ze mną wówczas wszelkie kontakty, staram się jakoś hamować te zapędy, choć różowe ciuchy w szafie posiadam. Mój niedawny nabytek to przegenialne spodnie-szwedy w kolorze... hmm, oczotrzepnym malinowym
Lubię bawić się kolorami, zestawiać je w dość nieoczekiwane kombinacje - tak jest zabawniej. Mam swoje ulubione lumpy (teraz dumnie nazywane second-handami), które są moim głównym garderobianym źródłem, bo dość często zdarza mi się wyszperać tam coś interesującego, niepowtarzalnego, w dodatku za grosze. Najczęściej są to bluzki z dziwacznymi nadrukami i wzorami, które uwielbiam, chociaż zdarzają się i spódnice czy wariackie spodnie.
Na ogół do elegancji mi daleko, ale od czasu do czasu zdarza mi się "wylaszczyć" i przywdziać coś mniej cudacznego, a bardziej kobiecego. Zależy od nastroju. Podobnie jest z uwzględnianiem trendów w modzie, na której generalnie się nie znam, chociaż od czasu do czasu okazuje się, że nagle reszta świata zaczyna nosić to, co i mnie się podoba - jak legginsy na przykład.
Niezależnie od tego, co mam na sobie, obowiązkowy dodatek to kolczyki, a że kolekcja rozrosła mi się do dość sporych rozmiarów, ostatnimi czasy najpierw decyduję, na które mam danego dnia ochotę, a dopiero potem dobieram do nich ciuchy ;]
W obuwiu do niedawna nuda - glany, zamiennie cieplejszą porą z trampami. Powoli odkrywam w sobie jednak babskie zapędy do kupowania butów, więc ilość balerinek w szafie systematycznie mi wzrasta. Teraz czekam na cieplejszą aurę, by móc pobiegać wreszcie w kaloszach w kwiatki, które urzekły mnie do tego stopnia, że po prostu musiałam je mieć ;]
_________________ Częściej patrzę się na wschód
Chłopiec z rysunkową teczką
Kęsy zimowego słońca
Chłopiec zjada łyżeczką
mi sie obróciło wsyztsko o 180 stopni, ale coś musi w tym być skoro zawsze w dzieciństwie mówili na mnie chłopczyca : D zawsze lubiłam luźne portki, koszulki itp, nie lubie jak mam upiete na tyłku czy tam w biuście ale to nie znaczy ze zakładam na siebie worki, zawsze lubiłam chodzić w koszulach chociaż w ostatnim czasie je odstawiłam, ale postanowiłam zrobic wielki powrót do tego typu odzienia. No i urzekły mnie takie spodnie z troche wiszącym tyłkiem ale no troszke a nie takim do kolan ; ). Bardzo m isie też podobają marynarki ubrane do sportowego stroju i przede wsyztskim buty buty buty ostatnio mówia mi ze mam jakąś manie na tym ptk, może i tak ale mogłabym w skate shopie siedziec godzinami i oglądać oglądac szkoda ze nie kupowa i kupowac hehe dalej jestem zawiedziona ze tak mała kolekcja damskich jest w polsce ;c może kiedyś i do nas sprowadza te piekne cacka Glany odstawiłam które keidys uważałam za świętość chociaz zdazy mi sie w nich wyjsc gdy za oknem dużo śniegu ; ) cóż chyba dorastam haha mroczna nigdy nie bylam ktos mi kiedys mowil ze ubieram sie na hipisa ja tak nie uwazalam no ale to tez mi przeszlo : ) dodatki hmm korale dalej lubie nosic ale juz nie w takich ilosciach ja kiedys : ) rzemyki zawsze musza być, no i kolczyki różne różne osttanio sie przerzuciłam na blackline : ) a tunele hmm jak narazie musze nosic korki po winie :x
[przepraszam za tak nieskładna wypowiedz ale już późno i nie myśle] :x
Wysłany: 2008-02-21, 17:48
Polecający: google
Jeśli chodzi o spodnie to jeansy ,innych przeważnie nie zakładam : P
Uwielbiam bluzy z kapturem,rzadziej rozpinane.
Lubię zwykle koszulki,z nadrukami,albo i bez,ale nie obcisłe.
Sweter to rzadziej.
Spódnic praktycznie nie zakładam,chyba,że lato i się duszę,to założę jakies szorty.
Buty adidasy,wierna im jestem bez końca,DC no i trampki uwielbiam.
Na zime trapery,żeby było cieplo i wygodnie.
Biżuteria to rzemyki,koraliki,itp.
Kolczyki zawsze,zwykłe wkręty,innych jakos nie lubię hmmm .
Pasek czarny przeważnie.
A jeśli chodzi o kolory to czarny,brązowy,ciemno zielony.
Uwielbiam apaszki i arafatki coś na szyje po prostu.
Jaki to styl?Nie wiem.
Kiedyś jak byłam młodsza to darli się,że jestem metal,albo hipis.
Ogólnie lubię luzne ciuchy, niecierpię obcisłych,różu też nie lubię,sukienki,spódnice,żakiety, to od święta.
Chyba tyle
_________________ 'Na pewno każdy chodź raz
Utracił wiarę jak ja
Obym nie bliżej stał
Sennego dnia w królestwie mroku...''
Lubię wygodne ciuchy, najczęściej noszę jakieś bluzy z kapturem z nadrukiem w kolorach:zielony, czarny, brązowy, granatowy ...Jeśli chodzi o spodnie to preferuję zwykłe jeansy lub bojówki nie lubię obcisłych spodni ani bluzek Mogłabym chodzić przez okrągły rok w adidaskach...jak widzę balerinki to mnie odpycha nie noszę żadnych chustek, arafatek i szalików..z biżuterii to kolczyki (najczęściej długie) i ewentualnie jakiś pierścionek czy łańcuszek...spódniczek nie noszę w ogóle o sukienkach nawet nie wspominając...ewentualnie jakąś spódnicę taką do łydki bym ubrała ...ogólnie podobają mi się ubrania z Diverse
ja mam ubrania w żywe, bezposrednio rzucajace się w oczy kolory albo z konkretnym akcentem koloru pasującego. glownie to niebieski, biały, czarny, zielony ostatnio rzadko pomarańczowy...
na codzien ubranie zawsze luźne.
Zima się kończy to przedstawie tylko wiosenno-letnie: do wyboru dżinsy, t-shirt, luźna koszula, blezerek, bluza, buty sportowe Puma lub skórkowe, czarna czapka.
..na ręce łańcuszek z koralików jak nie zapomne ubrac:P
choć lubie chodzić w gangolu to nie chodzę. styknie mi raz na jakiś czas:)
juz się nie moge doczekac kiedy będe mogł ubrać krótkie spedenki bojówki
_________________ czaruś
Ostatnio zmieniony przez czaruś 2008-03-11, 13:50, w całości zmieniany 1 raz
spódnicom stanowcze NIE i niech mówią, że mało to kobiece, no cóż... najczęściej jeansy albo czarne sztruksy no i bluzka, zwyczajna, brązowa, szara, czarna, nierzucająca się w oczy, bluza z kapturem czy bez, obojętne, swetry od czasu do czasu, arafatka & glany -> niezmienny zestaw, ale zimą, latem w połączeniu to już raczej szpan... nie lubie nosić tego, co wszysycy, dlatego czasem jest problem z kupieniem czegoś w normalnym pasażu handlowym, ale do przeżycia
_________________ rozwinąć skrzydła... tylko jak??
Wiosna idzie, ciepło się robi, w związku z czym stwierdziłam, że porzucę swoje ulubione spodnie i odkurzę jakąś spódniczkę. Po przejrzeniu szafy skonstatowałam, że mam same jeansowe i że jest ich stanowczo za mało, a do tego nie mam uczciwych butów do takiego ubioru (bo sandały o tej porze roku to lekkie przegiecie ;P). Wobec czego, póki mi jeszcze nastrój pozytywny nie minął, zamierzam uzupełnić szafę o te brakujace elementy i nawet pokazać się w nich publicznie^^ a na razie dorobiłam się kolejnej pary spodni xD
Ja już nie mogę się doczekać, aż zrobi sie ciepło, wtedy będę mogła wyciągnąć z szafy sukienuchy, sukienki, sukieneczki, spódnice, spódniczki - uwielbiam łazić w sukienkach, spódnicach wszelakiego rodzaju, wszelakiego koloru, wszelakiej długości, znaczy nie nałożę tylko takiej długości, która może wzbudzić zastanowienie, czy to pasek, czy spódniczka, poza tym zaczynam chodzić w swoich czerwonych jeansach, które wzbudzają zainteresowanie na mieście ^^ cóż począć, że kocham kolory^^ a czerwone jeansy są na to dowodem ;] może i nie mam idealnej figury, ani nawet zbliżonej do ideału figury, ale co tam samo noszenie sukienek sprawia, że czuję się fantastycznie,więc z tej części garderoby na pewno nie zrezygnuje, dlatego ciągle sobie coś dokupuję spódnicowatego, sukienkowatego ;] a co będę sobie żałować ;]
_________________ "Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!"
'Ooo, jak on mi strasznie pokaże!!! Ooo, jak ja okropnie zobaczę!!!' wszystko gra
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum