Ja nie podążam jak ślepa za modą, nie trzymam się "ubiorowej grupki". W przyszłości chcę być stylistką. Lubię modne dodatki ale kiedy i tak wszystko łączę wychodzi kombinacją, którą można nazwać moim stylem.
Od pewnego czasu noszę wszechoblegane rurki, dobieram bluzy za tyłek bo dobrze w nich wyglądam i jest mi wygodnie, podobają mi się bluzki z napisami, śmiesznymi obrazkami, torby XL, mam białe buty, dobieram różnego rodzaju kolczyki, bransoletki.
Kolorystyka mojej garderoby wychodzi z fundamentu kontrastowego biel i czerń z różnymi kolorowymi rzeczami.
na co dzień wszelakiego rodzaju jeansy i luźne bluzki + glany, lub trampki . na wyjścia "specjalne" zazwyczaj spódnice różnych długości, glany i bluzki podkreślające figurę
Nie lubię definicji stylu, bo to od razu kojarzy mi się z jakimiś sztywnymi normami ubierania się. Za to lubię je mieszać i jeśli nie zestawiać kilku odmiennych ze sobą, to żonglować nimi przynajmniej przez dni tygodnia. Co mnie pociąga niezmiennie i cechuje tez poniekąd - kobiecość. Lubię, cenię, celebruję.
_________________ Ja - metr siedemdziesiąt pięć
dziko rosnącego nieba
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum