Ja umiem pić na leżąco ze szklanki, lata praktyki:) nie rozlewam!!
Jeść też jem na leżąco, nawet obiad...
Należę raczej do tych ludzi bardziej leniwych...:P
_________________ " S : Nie wiem czemu, ale jak się wysram to mi zawsze na włoskach w dupie zostaje gówno...?
Z : A ja używam papieru toaletowego."
Nie ma to jak mieć kumpli, którzy dogłębnie dzielą się z innymi swoimi tajemnicami!
Mam takie pytanko czy idzie jakoś, poprawić wygląd nóg, chodzi mi o to że mam troche za szczupłe nogi, czy można mieć jakoś troche grubsze nogi.
W dość dużym zakresie można powiększyć ilość mięśni umiejętnym treningiem. Konieczna jest jednak dieta, ćwiczenia i pomoc trenera, który będzie umiał ułożyć odpowiedni plan treningu. No i przede wszystkim sporo samozaparcia.
_________________ myśl wolno - działaj szybko - a po wszystkim analizuj błędy.
idź do jakiegoś slkepu "zielarskiego" i poproś o tabletki (czy coś) na rozrost mięśni dolnych partii ciała... dostaniesz jakieś anaboliki, kilka razy w siłowni... i zamiast chudziutkich nóżek bedziesz miał/a potężne nogi..
_________________ "Jesteśmy tym, co robimy, jesteśmy naszymi tajemnicami. Ja jestem sumą moich grzechów, tak właśnie! Chcesz poznać mnie, musisz poznać moje grzechy." T.Dekker
Wysłany: 2007-07-24, 13:50
Polecający: Dzięki Google i Mojej Wyobraźni
Hmmm albo idz na silke .. popros ze chcesz cos zrobic z łydkami .. i Dadza ci cwiczenia ... Kiedys chodzilam na silke i dali mi cwiczenia na łydki ale naszczecie mi sie miesnie w łydkach nie rozrastaja tak bardzooo No moze to cos da?!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum