Wiecie moze jak podnieść swój poziom wzrostu ?
Mam 17 lat i 168 cm wzrostu. Chciałbym miec około 175 cm. Czy jest to jeszcze mozliwe zebym urusł w jakis sposób ?
E czym Wy sie martiwcie jestescie kobietami, my mozemy byc nizsze i dzieki temu wiekszy wybor w facetach^^ Ja mam 1,75 i wcale nie jestem zachwycona mimo ze kolezanki mi zazdroszcza...
Nie ma się z czego śmiać Wiszenie na drążku może Cię rozciągnąć o kilka centymetrów, mój kumpel, który jest koszykarzem tak robił. Doszły mu jakieś 3-4 centymetry. Niestety nie jestem w stanie nic więcej powiedzieć Ci o o tej metodzie. Poszukaj w google.
Ja mam 162 cm i nie narzekam Nie rosnę i dobrze, bo tyle mi wystarczy
Oj znam ten problem! Też bym chciała być wyższa, jestem w o tyle lepszej sytuacji, że zawsze mogę włożyć buty na koturnach albo na obcasach. Ale mimo to wolałabym urosnąć jeszcze Mam zaledwie 160cm wzrostu i jak narazie się to niestety nie zmienia.. Ale trza mieć nadzieję
Dziękuję mu i chwalę go
każdym życia momentem.
Wysłany: 2007-08-08, 11:15
Rozciąganie? hmm.... nic mi o tym nie wiadomo.
Może jeszcze urośniesz A poza tym 168 to normalny wzrost dla kobiety... no chyba że,
chcesz być modelką.
_________________ gdy w sercu nosisz złość
zanim wyjdziesz stąd zraniony
zostaw wojnę bo,
bo dokończyć ją możemy kiedy wrócisz tu,
tylko wróć
Wysłany: 2007-08-08, 17:04
No a ja z kolei mam 183cm wzrostu i już dalej nie chcę rosnąć a mam 16 lat więc jeszcze urosnę. A jak sądzicie? 180cm dla dziewczyny to dużo czy mało?
_________________ Fan Star Wars, PSP, Manchesteru United, Funku, Bluesa, Jazzu, Piłki nożnej, Indiany Jonesa, Dragon Balla, Pianina i Fletu poprzecznego
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum