Mam pytanko odnosnie moich zebów są troszku zółte i chciałbym je slicznie wybielic i mam pytanko jak to zrobic uzywam pasty wybielajacej ale to nic nie daje a nie am kasy na jkies lapy które wybielaja zeby prosze o porade
Ale czy przypadkiem nie niszczą zębów? A na paście do zębów nie warto oszczędać. Zęby ma się jedne i na całe życie, chyba ze ktoś chce mieć w przyszłości sztuczną szczękę Nie zawsze musi to kosztować, bo na stronie instytutu blendamed można sobie za darmo zamówić szczoteczkę i pastę do zębów. I pewnie da się znaleźć kilka innych akcji promocyjnych. Produktów jest wiele i się koncerny ścigają http://instytutblendamed....Klubie-Zdrowia/
No a podobno żółte zęby są mocniejsze. Nie wszyscy mają taki kolor jak w reklamach pasty do zębów. Nie wiem, mozliwe, ze jak ktoś ma ciemniejsze zęby z natury to niewiele da się zrobić.
[ Dodano: 2008-05-21, 17:46 ]
A tak o tym wybielaniu było...A czy ktoś słyszał może o piaskowaniu? Ma usuwać osad z zębów.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum