Co myślicie o wczorajszym meczu Polska - USA w siatkówce kobiet... Dla nie to było nie wiarygodne że nie potrafiły sie pozbierać i wygrac tego meczu. Wygrywając 2:0 miały przed nosem zwycięstwo....Ciekawe jak im dziś pójdzie z Chinami i pojutrze z Rosją...
_________________ "Per aspera ad astra" - "Przez cierpienie do gwiazd" KC*D*
Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 2007-08-11, 12:26
***ArChi*** napisał/a:
szkoda tylko ze nigdzie nie idzie tego zobaczyc
Idzie, idzie. Dziś na Eurosporcie2 3 razy będzie powtórka meczu.
14:45, 18:45 i 23:15. Co prawda wynik już znam, ale i tak obejrzę,a później się jeszcze raz wypowiem.
ja tam mam eurosport2 ale tak odbiera ze jakby muchy grały
no a dzis znow wygrana i to z mistrzyniami olimpijskimi z 2004 czyli z Chinkami po przegranych dwoch pierwszych setach zdolaly doprowadzic do remisu i w tie-break wygrac do 10
teraz mam nadzieje ze z Dominikana to tylko formalnosc i wyjazd na kolejny turniej za tydzien
_________________ Chwal się sam - bo zaczną chwalić cię inni, którzy się gówno znają.
Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 2007-08-17, 11:16
***ArChi*** napisał/a:
a co jest najgorsze gramy prawie najlepszym skladem jaki mozemy miec a i tak daleko z tylu jestesmy
Wiesz, że od kiedy to napisałeś "Złotka" ciągle wygrywają?
Dziś dorzucamy 3:0 z Rosją.
BTW Coś mi się przypomniało. Czy nie wydaje się Wam to dziwne, gdy komentując mecz siatkarek komentator mówi na przykład "Wygraliśmy pierwszego seta" ?
W pierwszym spotkaniu turnieju finałowego Grand Prix siatkarek w chińskim Ningbo Polki przegrały z Brazylijkami 0:3 (21:25, 21:25, 17:25). Tym samym została przerwana seria sześciu kolejnych zwycięstw reprezentacji Polski w GP. Także kolejny raz nasze siatkarki nie zdołały w tych rozgrywkach wygrać choćby jednego seta z Brazylijkami, przegrywając czwarte spotkanie do zera.
Polskie siatkarki po raz pierwszy grają w finałowym turnieju World Grand Prix. Nasze zawodniczki w w Ningbo (22-26 sierpnia) zmierzą się jeszcze z Chinami, Rosją, Holandią i Włochami.
W pierwszym secie Polki bardzo dobrze radziły sobie aż do drugiej przerwy technicznej (16:14). Przez chwilę prowadziły nawet różnicą 4 punktów (15:11). Niestety Brazylijki po błędach naszych zawodniczek najpierw doprowadziły do remisu 18:18, a po chwili odskoczyły już na 22:18. Nasze siatkarki zdołały jeszcze dojść rywalki na 21:22, jednak później znowu górą były wicemistrzynie świata, które po dobrej grze blokiem wygrały tego seta do 21.
onet.pl
no i po GP siatkarek Polki wygrały tylko jeden mecz na zakonczenie z Wloszkami 3:0 a dobra wiadomoscia jest to ze w nastepnym roku Polki bez eliminacji dostaly sie juz do finału GP czyli sa w gronie 12 reprezentacji swiata
_________________ Chwal się sam - bo zaczną chwalić cię inni, którzy się gówno znają.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum