ja tez właśnie się już nie mogę doczekać(:
jeszcze niecałe dwie godzinki(:
ja tam na finale będę na pewno, bo i wierzę, że Nasi będą na pewno grali w finale. I to z Brazylią(:
_________________ 'Gdy konieczność istnienia trudna jest do zniesienia...'
Wymęczyli ten mecz, oj wymęczyli... jak zaczęli tak paścić w drugim i trzecim secie, to złapałam się na tym, że zaczynałam gadać z koleżanką, zamiast oglądać. No, ale wygrali i to się liczy
Nom wygrali i to pięknie w tym ostatnim secie(:
Sol, a mnie w trakcie drugiego seta cały czas komórka dzwoniła, albo dostawałam SMSy.
A na końcówce pierwszego to przecież prawie zawału dostałam(:
Ale luz, że wygrali(:
No a Brazylia że tak powiem mnie rozczarowała(:
Ciekawe jak to się wszystko dalej ułoży(:
Mam takie pytanie: Jeżeli dziś Brazylia wygra z Rosją (czyli w ichniej grupie każda drużyna będzie miała po jednym zwycięstwie) to będą się liczyły małe punkty, prawda?
Tak w ogóle to zaczynam nawet wierzyć, że Polacy mają szanse na pierwsze miejsce(:
Mam takie pytanie: Jeżeli dziś Brazylia wygra z Rosją (czyli w ichniej grupie każda drużyna będzie miała po jednym zwycięstwie) to będą się liczyły małe punkty, prawda?
tak male punkty ale mam nadzieje ze to zliwkiduja (no chyba ze juz od nowego roku beda zmiany o czym nie wiem)
a dzis Brazylia - Polska juz sie nie moge doczekac wielkiego pojedynku
No i przegraliśmy... eh, najbardziej żal tego straconego pierwszego seta, w taki głupi sposób. Po drugim aż skakałam z radości, pieknie grali, no a potem masakra w trzecim... Winiarski to wampir, a grał dzis jak szatan, przyjęcie - atak, przyjęcie - atak Giba, Sergio i Ricardo - przez cały mecz miałam ochotę wywalić tę trójkę z boiska, wrrr Naszych stać było na zwycięstwo, gdyby tylko nie gubili się tak przy bloku... Brazylia podawała nam na tacy punkty z zagrywki, więc wystarczyło sie pozbierać w bloku i finał byłby nasz. No cóż, łatwo pisać, trudniej zrobić... jutro mecz o brąz, po raz drugi musimy roznieść USA
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum