w kosza tez lubie pograc nawet nie raz na rozgrzewce jak jestem na treningu siatkowki to troszke sobie do kosza porzucam a nie raz sobie z kolega jakis meczyk jeden na jeden
powiem tez tak ze wole ogladac siatkowke w Tv bo cos sie dzieje a w koszykowce jak dla mnie non stop to samo
Wysłany: 2006-03-29, 01:58
PosZczElona napisał/a:
***ArChi*** napisał/a:
powiem tez tak ze wole ogladac siatkowke w Tv bo cos sie dzieje a w koszykowce jak dla mnie non stop to samo
yhy takze jesli chodzi o ogladanie w telewizji wole siatkowke wiecej emocji
bo porzadnej koszykowki to w TV nie puszczaja niestety.. :twisted:
_________________ "I got dre in the back, ridin on 22's
Bitches screamin 'let me ride', it must be the shoes
Red and black g6's, red dot on the glock
I'm goin 3x platinum dawg how do I stop?
I'm hot!"
4 lata trenowałam siatkówkę w klubie sportowym, teraz już od dwóch lat nie trenuję (wybrałam naukę). Lubię grać, ale grać, a nie odbijać piłkę jak popadnie (tak jak to wygląda u mnie na w-f bo niestety nie wszyscy potrafią "normalnie" odbijać piłkę)
anita22 napisał/a:
może wolicie oglądać jak ktoś gra?
oglądać wolę piłkę nożną niż siatkówkę
_________________ "Jesteśmy tym, co robimy, jesteśmy naszymi tajemnicami. Ja jestem sumą moich grzechów, tak właśnie! Chcesz poznać mnie, musisz poznać moje grzechy." T.Dekker
Wysłany: 2006-03-30, 23:00
sickness napisał/a:
to prawda. Ale jak ktoś ma Canal+ to ni ma z tym problemu. W Canal+ można oglądać mecze z NBA, i one napewno sie nie nudzą.
Tak, ale nie kazdego stac na kodowana telewizje.. Kiedys transmitowali na TVP2 Potem na TVN, ale po lokaucie nawet wydawania gazet zaprzestali (PROBasket, Magic Basketball) :roll:
_________________ "I got dre in the back, ridin on 22's
Bitches screamin 'let me ride', it must be the shoes
Red and black g6's, red dot on the glock
I'm goin 3x platinum dawg how do I stop?
I'm hot!"
ja tam wolę grać niż oglądać
Muszę sie pochwalić, ze jak grałam ostatnio w okularach, to nawet bokiem raz udało mi się odbić Wiem, ze się tak nie powinno, ale... Jezdem dumna z siebie niezmiernie
_________________ A za zakrętem czekał... Kret!
+___+
Dobry Kret nie jest zły
yh, siatkówka no jak w nią gram to raczej śpie i nie umiem się połapac ale jakos mi idzie a oglądac mecze- podziwiam tych co potrafią to oglądac, ja kompletnie się na tym nudze.
Nikt nie zagłuszy nie zatrzyma
Wojny, którą w sobie skrywam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum