siatkówka jest The Best!!!
bez tego sportu nie mogłabym życ!!!!
to poprostu niezastąpiony sport!!!!!!
''Bowiem siatkówka to sport wyjątkowy....''
I Love Siatkówka!!!!!!
Popieram w 100% Siatkówka jest super oczywiście moge bez niej życ <lol2> ale jest super. Zawiodłam sie troche na reprezentacji Polski na mistrzostwach ale i tak ich lubie:) życie..
A ja gram w siatkówkę od hmm...bardzo dawna. Teraz służy zachowaniu kondycji i sprawności. Ale kiedyś grałam w reprezentacji swojej uczelni....
_________________ Jestem belfrem i bardzo lubię swoja pracę. Lubię ludzi i mam dar empatii. Ostatnio życie trochę o mnie zapomniało. Ale próbuję to zmienić ;-)
siatkówka piękny sport... gram oczywiście jak tylko mam taką okazję z oglądaniem ostatnio trochę gorzej, ale lubię zobaczyć jakiś fajny mecz.. z reguły oglądam mecze reprezentacyjne i ligę mistrzów mężczyzn
_________________ "Szukam abstrakcyjnych sposobów na wyrażenie rzeczywistości, abstrakcyjnych form, które oświecą moją własną tajemnicę" Eric Cantona
Wysłany: 2007-09-02, 22:19
uwielbiam oglądać, grać też lubię.
z reguły oglądam tylko siatkówkę mężczyzn- bo gra kobiet nie za bardzo przypadła mi do gustu... ten sport mnie odpręża
_________________ "Nie ma gorszego zła od pięknych słów, które kłamią."
siatkówka to chyba jedyna gra zespołowa, którą lubię zarówno oglądać jak i grać. możliwe, że to za sprawą moich dwóch ex, którzy trenowali siatkówkę bądź wuefistki, która za złe odbicie piłek kazała robić pompki (żeby 'pobudzić' ręce), a za niedojście do piłki - przysiady (na rozruszanie nóg) O.o
i przynajmniej jest fajnym sposobem na spędzenie wolnego czasu. wystarczy piłka i trochę miejsca i jest fajnie ^^
podobnie jak X. oglądam jedynie siatkówkę mężczyzn, kobieca nie ma dla mnie takiej hmm.. 'pary'.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum