najlepszym siatkarzem jakiego kiedykolwiek miałam okazję oglądać jest Frantz Granvorka choć nie przepadam za Francuzami... podoba mi się styl Jego gry i charakter jaki prezentuje na boisku
_________________ "Szukam abstrakcyjnych sposobów na wyrażenie rzeczywistości, abstrakcyjnych form, które oświecą moją własną tajemnicę" Eric Cantona
Wysłany: 2008-02-18, 20:00 Gdzie trenujecie siatkówke?? Polecający: samo mi sie przypomnialo
Siatkówka...Wielu za nią przepada.A gdzie ją trenowac??W szkole...odpada.Zapiszcie sie do klubu jesli tego jeszcze nie zrobiliście mówię wam opłaca się...bardzo.
Ja niestety gram tylko w szkolnej druzynie...za pozno zaczelam sie tym interesowac, a z wiekiem tez czasu co raz mniej. Ale regularnie ogladam mecze w TV, tylko ligowe mnie za bardzo nie interesuja, ale tez sie zdazy, ze obejze
Uwielbiam siatkówkę !!! Grać jak i oglądać Jest to moim zdaniem najlepszy sport. Gdy byłam w gimnazjum to trenowałam siate, niestety teraz , gdy jestem w klasie maturalniej nie bardzo mam kiedy mało czasu na takową przyjemność. No cóż takie życie:) Mecze w TV oczywiście oglądam
Palla napisał/a:
tylko ligowe mnie za bardzo nie interesuja,
mnie też i dlatego ich nie oglądam
_________________ When I need You, I just close my eyes and I'm with You...
siatkowka to jest sport , ktory najbardziej kocham. Gram juz od podstwowki;] I nie wyobrazam zycia bez tego sportu. Aktualnie gram juz coraz mniej ;/ neistety, ale jak jescze chodziłam do gim i pozniej do szkoły sredniej grałam bardzo duzo, byłam w klubie siatkarskim, ale tez duzo gralismy ze znajomymi w wolnym czasie ;] Oj, czasem było naparwde zabawnie, ale czasami toczyły sie tez zaciete walki ;] Osobiscie wole bardziej grac na hali niz na piasku., bo jak padniesz na piach to pozniej masz go wszedzie pełno, poza tym piłka lubi sie czasem obierac piaskiem i jak podrzucałam ja do gory przy zagrywce wszystko leciało mi do oczu. Na hali tego problemu nie ma, chociaz trzeba byc zaopatrzonym w ochraniacze, zwałszcza na nogi, bo slizg na kolanach po parkiecie nie nalezy do najmilszych doznan...
tyle ;p
_________________ "Raz łapię chwile te słodziutkie, choć krótkie. Innym razem te bezpowrotne i ulotne."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum