:yea: ja w sumie tez. no że jestem łamagą xD 3 lata treningów a gram jak poczatkujący xD 3 lata na bramce a rok ino dobrze grałam, potem..Może to prez trenera?! :? A lac na to...
Nikt nie zagłuszy nie zatrzyma
Wojny, którą w sobie skrywam
noo... siatkowka daje rade. Właściwie to jest najlepsze co czlowiek wymyslil ;] jedna z 3 rzeczy które kocham. Widze poszczelona ze podobne zainteresowania... dobrze dobrze:) a propos moi radomscy czarni, nie ktorzy mowia ze to jadar awansowali do PLSu, a ostatni mecz z Chemikiem - majstersztyk ! kto był, wie o czym mowie... siatkowka jest piekna !
a jeszcze co do recznej, to tez mam pewne doswiadczenia z nia zwiazane nie chwalac sie powiem ze mam medal mistrzostw mojego miasta w tej dyscyplinie
_________________ Tam skarb Twój, gdzie serce Twoje !!
Zaprasam na moje forum sportowe.
Tam tez mozna porozmawiac na temat sportu, np. siatkówki.
Porsze zarejstrujcie sie od czasu do czasu cos piszcie i pomozcie mi to forum rozwijac
Ja kocham ten sport. Grałem nawet w zakładowej drużynie ale miałem pecha bo w jednym dniu miałem konkurs ekologiczny no i finał zakładowego turnieju i wybrałem konkurs, no i oczewiście już nie miałem co się pojawiać na meczachi i przed ich obliczem.
Wysłany: 2006-10-02, 12:46
Polecający: Dzięki sobie :)
Ostatnie nasze ,,złotka'' zapewniły sobie awans do GP 2007 to bardzo dobrze bo zespół nawet jak przegrywa to jednak z nie byle kim, prawda? Siatkarki potrafią raz na dwa lata osiągnąć niebywałą formę, szkoda że nie na MŚ tylko na ME, osobiście stawiam że w najbliższych latach czekają nas: Ćwierćfinał MŚ i 3 miejsce na ME. A wy jak uważacie, podyskutujmy trochę o naszym najlepszym chyba teamie wśród gier drużynowych.
_________________ GG - 9095191
Tlen - drunk7_13@tlen.pl
E-mail - psb-drunk@tlen.pl
Album: Fundamnetal
Piosenka: ----------
--------------------------------------
Are you gonna go to the Sodom and Gomorrah show?
Wysłany: 2006-10-03, 07:43
Archi nie można tak myśleć pesymistycznie , jeśli każdy będzie przyzwyczajony że ktoś-coś osiągnie co dwa lata to z tych ludzi nigdy nie wyrosną przyszłe gwiazdy sportu czy doskonali trenerzy a w końcu i wydłuży się czas przyzwyczajenia do 5, 10 lat , taka prawda.
Oto grupy zbliżających się wielkimi krokami MŚ (Panie grają od 31 października do 16 listopada a Panowie od 17 listopada do 3 grudnia)
mężczyźni:
grupa A: Polska, Japonia, Argentyna, Chiny, Egipt, Portoryko
grupa B: Brazylia, Francja, Grecja, Kuba, Australia, Niemcy
grupa C: Włochy, USA, Wenezuela, Bułgaria, Iran, Czechy
grupa D: Serbia i Czarnogóra, Rosja, Korea Południowa, Kanada, Tunezja, Kazachstan
kobiety:
grupa A: Japonia, Korea, Polska, Kenia, Tajwan, Kostaryka
grupa B: Chiny, Rosja, Niemcy, Dominikana, Meksyk, Azerbejdżan
grupa C: Brazylia, USA, Holandia, Portoryko, Kamerun, Kazachstan
grupa D: Włochy, Kuba, Turcja, Egipt, Peru, Serbia i Czarnogóra
Tlen - drunk7_13@tlen.pl
Wysłany: 2006-10-03, 16:19
Szczęście uśmiechnęło się do siatkarzy w porównianiu do Wisły Kraków, która ma naprawdę ciężką grupę (zapraszam do dyskusji w temacie piłka nożna) Uważam że panowie mają szanse nawet na 5 zwycięstw, choć nie łatwo będzie z nieobliczalną Japonią...na Argentyne mają patent.
Natomiast Panie będą miały trudnośći z Koreo podejrzewam, bo to dobry zespół w żeńskiej siatce a z drugiej strony tak egzotyczne nazwy jak na żeńską siatkówkę jak Kostaryka czy Tajwan.
Tlen - drunk7_13@tlen.pl
no z tego co pamietam to z Korea przegralismy w GP 3:2 wiec nie bylo tak zle a teraz mysle ze bedzie lepiej bo nowy trener i napewno wieksza mobilizacja jeszcze po tak nie udanym turnieju jakim bylo GP
a panowie wlasnie maja Japonie ktora wiadomo ze jest slaba ale zawsze moze zaskoczyc
Wysłany: 2006-10-03, 19:46
Zgadzam się Archi, jednak ta Japonia nie słaba bo niedawno w sparingu tylko 3:2 z Brazylią przegrała więc napewno będą zagrożeniem. Niestety pewnie będzie tak że gra ze słabiakami z w rundzie zaowocuje silnymi rywali w drugiej rundzie, choć w sumie w 2 rundzie to już same silne powinny zostać
Co do tego trenera to niewiem, wszystko się może zmienić, podobno Niemczyk chce wrócić do kadry to samo zapowiada Glinka, może być ciekawie, nowy trener według mnie jeszcze niczym nie błysnął szczególnym. A czy turniej EGP był udany? No niewiem 3 porażki i dwa winy, ale liczy się awans
Tlen - drunk7_13@tlen.pl
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum