no ja nic nie pisalem o EGP bo szczerze mowiac wypadlo mi z glowy, ale napewno nie byl az tak udany jak mial byc ale wazne z z taka forma tak sie skonczyl a nie gorzej
co do Niemczya z tego co czytalem to napewno go nie bedzie na MS a jak dalej to nie wiem ale jak dla mnie moze nie wracac
a sparingow sie nie ma co porownywac z meczami o cos bo wiadomo ze wtedy sie testuje zawodnikow i rozne ustawienia ale i tak nie mowie ze Japonia bedzie slabym rywalem bo juz pokazali ze sie z nimi meczylismy w LS czy to w Polsce czy w Japoni a to przeciez znow bedziemy grali u nich
Wysłany: 2006-10-03, 20:08
Polecający: Dzięki sobie :)
O właśnie, dobrze że mi przypomniałeś że MŚ są przecież w Japonii, no to teraz będzie ostro
Co do Polek: Uważam że Niemczyk był genialnym gościem, świetnie kierował Polską i nie jestem pewien co do tego że zespół jest teraz tak zmobilizowany, odeszło kilka zawodniczek od czasów ME w tym Glinka, zespół sądze jest trochę rozbity, szczególnie można to stwierdzic po GP, nie wytrzymuje zupełnie psychicznie, zupełnie. Najważniejsze momenty są jakby lekceważone. Podtrzymuje zdanie że Polki zagrają góra w ćwierćfinale, oczywiście lepszy wynik mile widziany.
_________________ GG - 9095191
Tlen - drunk7_13@tlen.pl
E-mail - psb-drunk@tlen.pl
Album: Fundamnetal
Piosenka: ----------
--------------------------------------
Are you gonna go to the Sodom and Gomorrah show?
Wysłany: 2006-10-04, 12:19
Polecający: Dzięki sobie :)
Popisałem to trochę o siatkówce profesjonalnej, ale ja zapomniałem dodać że ja tez gram w siatkówkę kiedy tylko mogę. Czasem nawet na jakiś SKS pójdę, w tamtym roku graliśmy prawie co lekcję w siatkę, spokojnie 90% lekcji było poświęcone tej grze, teraz nie chodzę do szkoły to niewiem jak jest.
_________________ GG - 9095191
Tlen - drunk7_13@tlen.pl
E-mail - psb-drunk@tlen.pl
Album: Fundamnetal
Piosenka: ----------
--------------------------------------
Are you gonna go to the Sodom and Gomorrah show?
Bardzo lubie ten sport, kiedyś trenowałam, byłam w reprezentacji szkoły. Trwało to 3 lata później przyszła nowa szkoła i inne - nowe priorytety. Na pamiątkę pozostały mi umięśnione nogi, "strzelające" kolana i silny prawy bark.
Zawsze sledzę wszystkie mecze naszej reprezentacji kraju gdy mam tylko czas.
Bardzo lubie ten sport. Niby gra zespołowa ale dużo zależy od indywidualnych talentów. Uwielbiam w nia grać i na w-fie i tak rekreacyjnie. Zaczełam także przygode z klubem siatkarskim
Ja oglądam Mecze POlskich Reprezentacji ale wole rep. meska bo gra tam jest szybsza i atmosfera suuuper . Lubie tez ogladac SKre Belchatow a szczegolnie Mariusza Wlazlego
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum