Bardzo lubię. Nawet ostatnio zaczęła się u nas liga i mamy bardzo często organizowane mecze międzyszkolne. Poza tym uwielbiam patrzeć na grę reprezentacji, szczególnie kobiecej. ;p
_________________ How I wish, how I wish you were here...
What have we found?
The same old fears, wish you were here.
no i zaczely sie MS w siatkowce kobiet, a juz za 2 tygodnie zmagania mezczyzn
Polskie siatkarki wygrały juz dwa mecze w swojej grupie z Kenia 3:1 i dzis z Korea 3:2 szczerze mowiac obydwa mecze powinny sie szybciej skonczyc bo nasze zawodniczki mialy spore przewagi w setach a pozniej je szybko trwonily i przegrywaly nie potrzebnie seta a pozniej wiadomo nerwowka
przed Polkami jeszcze 3 mecze z Kostaryka w piątek, w sobote z Tajwanem i w niedziele z gospodarzem czyli z Japonkami a jutro dzien przerwy
Wysłany: 2006-11-01, 10:57
Grać w siatkówke lubie bardzo <co niekoniecznie oznacza ze umie >.
Interesuje sie natomiast małopolską piłką siatkową. Pewnie dlatego ze koleznaki graja w III lidze, wiec im kibicuje
_________________ You could be the wind beneath my wings...
Siatkówka no najlepszy sport :) Kocham go. Gra się w nim wspaniale. I jeszcze do tego te emocje. Jestem w reprezentacji w swojej szkole
_________________ "...The sun doesn't give light to the moon
Assuming the moon's going to owe it one
It makes me think of how you act to me
You do favors and then rapidly
You just turn around and start asking me about
Things you want back from me..."
Wysłany: 2006-11-07, 15:00
Polecający: www.google.com -> Forum ogolnotematyczne
Lubie grac w siatkowke, jestem w tym dobry.
O ile w Polsce lubialem grac, to w Niemczech nie przepadam... wyglupiaja sie caly czas, kopia pilke, nie znaja regul
Wysłany: 2006-11-09, 23:22
Polecający: Dzięki sobie :)
No dalej dalej rozwijamy temat, Polki już w drugiej rundzie, ale przegrały z Włochami wczoraj, dzisiaj nawet niewiem z kim (wygrały-przegrały?)
_________________ GG - 9095191
Tlen - drunk7_13@tlen.pl
E-mail - psb-drunk@tlen.pl
Album: Fundamnetal
Piosenka: ----------
--------------------------------------
Are you gonna go to the Sodom and Gomorrah show?
porazka az sie odechciewa ogladac no wlasnie nie ogladalam ostatniego meczu i nie wiem czy wygraly czy przegraly ... pewnie prezgraly jestemy na starconej pozycji bo gramy w grupie kaj same mocne druzyny
Wysłany: 2006-11-10, 09:25
09.11 dostaliśmy lanie 3:0 od Serbek (własnie patrze na onet.sport, w 8 drużynowej grupie jesteśmy na 7 miejscu. mamy 4 pkt straty do 1 zespołu i jeszcze dwa mecze, niewiem czy z grupy wychodzą po 2 czy po 4 zespoły. Mamy szanse ogromną na bycie 4 lub nawet 3 zespołem...
Prowadzą Serbia i Włochy
W grupie drugiej po 10pkt mają Rosja i Brazylia
Tlen - drunk7_13@tlen.pl
Polska juz po meczu z Serbkami stracila szanse na miejsca od 1-4. Dzis po przegranej z Turcja cos czuje ze juz nawet od 5-8 tez nie bedzie. Miejmy nadzieje ze na koniec wygraja z Kuba
ale juz za kilka dni Polacy beda grali w MS i mam nadzieje ze bedzie o wiele lepsza siatkowka
Wysłany: 2006-11-11, 16:48
Kuba to MO z Sydney, jeden z silniejszych zespołów świata, w gazetach pisalli że Polska jeśli przegra 3 ostatnie mecze to zakończy turniej na miejscach 9-12 i spadnie w rankingu a to ma wiele wspólnego z rozstawieniem w eleminicjach olimpijskich niestety.
Co do panów jestem spokojny że stać ich na faze ćwierćfinałów (niewiem czy ich MŚ będą rozrgywane takim samym sposobem jak ten apń, jeśli tak do miejsce 3 w grupie i walka o 5-8)
Tlen - drunk7_13@tlen.pl
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum