Wysłany: 2006-03-23, 17:58 siatkówka Polecający: google
gracie w siatkówke, lubicie w nią grać? czy raczej lepsza jest koszykówka? a może wolicie oglądać jak ktoś gra?
ja lubię oglądać, rzadko gram, bo później dostaję obrzeku na rekach i wtedy bardzo boli zawsze myślę sobie a nóż może jednak kupię sobie te ochraniacze, ale zawsze zapominam
_________________ www.studentkapedagogiki.bloog.pl
Miłość jest śladem natury,
Rozkoszuje się pocałunkami w świetle księżyca.
Jak dobrze żyć z miłością,
Obudzić się u podnóża jej stóp.
ja uwielbiam ... zawsze jezdzilam na zqwody niestety te4raz juz coraz mniej potarfie ... dawno nie gralam ale w lato planuje pograc sobie u mnie na polu wkoncu po co ta siateczke zakupilam :lol: ale tak jak kolega wyzej malo osob chetnych do gry ... ale moze sie znajda licze na to
u mnie cała rodzinka chętna do gry....ale jak przyjdzie co do czego, to nikomu nie chce się reką ani nogą ruszyć, no może dzieciom i mi...leniwce
hehe no czesto tak jest jak co to ja ja a potem a moze to przesunmy na inny dzien ... ale gra naprawde swietna musze kiedys zebrac ekipe i sie wyszalec na boisku :
P
hehe no czesto tak jest jak co to ja ja a potem a moze to przesunmy na inny dzien ... ale gra naprawde swietna musze kiedys zebrac ekipe i sie wyszalec na boisku :
P
dokładnie ja też o tym myślę, i nie ma zmiłuj dla nikogo
a ja sobie gram w siatkowke i to tak o 3 lat i to przynajmniej raz w tygodniu a lepiej jak napisze ze trenuje siatkowke i jeszcze moze z dwa lata sobie potrenuje i skoncze z tym sportem moze nie do konca skoncze ale bede rzadziej grac
_________________ Chwal się sam - bo zaczną chwalić cię inni, którzy się gówno znają.
a ja sobie gram w siatkowke i to tak o 3 lat i to przynajmniej raz w tygodniu a lepiej jak napisze ze trenuje siatkowke i jeszcze moze z dwa lata sobie potrenuje i skoncze z tym sportem moze nie do konca skoncze ale bede rzadziej grac
czemu chcesz z nim skonczyć??
Nie lubię siatki
Zwykle gram tylko na wuefie, i dlatego nie lubię. Bo fajnie mi się gra tylko na luzie, z chłopakami... bo oni to potrafia kurcze bledziuchne grać porządnie , albo na obozie w lecie... Wtedy wychodzi wszystko i nie trzeba mówić profesorowi "Ale psorze, ja musze w okularach, bo nic nie widzę!" "A co mnie to obchodzi! Zbiją ci się i co?!"
I w związku z tym zwykle nie trafiam w piłkę >.> Jak na kreta przystało.
_________________ A za zakrętem czekał... Kret!
+___+
Dobry Kret nie jest zły
no ja gram tez w okularach i mozesz poowiedziec Krecik swojemu panu od w-f ze jak sie w nie dostanie to zadko kiedy sie tluka a do oka to juz wogole szklo nie wpada
no oczywiste ze bede gral z moimi dziecmi w siatkowke, wogole to moje dzieci kiedys w TV zobaczycie jak graja ladnie
_________________ Chwal się sam - bo zaczną chwalić cię inni, którzy się gówno znają.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum