Interesująca jest koszykówka ale są lepsze inne zajęcia np.Piłka Nożna ale koszykówka też się innym podoba ja tego nie rozumiem. .
mógłbyś pisać tak abyśmy (przynajmniej ja) Cię zrozumieli?
każdy ma inne zainteresowania, inne poglądy i inny świat. Jedni kochają piłkę nożna, inni koszykówkę a jeszcze inni ku*wa pingla... weź w ogóle człowieku odbij...
a co do koszykówki to grać nawet lubię tylko teraz w szkole urwali kosz i nie gramy.. eh co za naród
_________________ `Inny dzień, takie samo pomieszczenie. W Witrynach Odbicia Ja się nigdy nie zmienię...`
C 1973 K
no a ja z kolei nie lubie, wole siatkowke, przy koszykowce trzeba sie olatac jak głupi i chocby nawet przelecisz z ta piłka całe boisko to i tak czasem nie trafisz do tego kosza i Twoj wysiłek idzie na marne, poza tym potem poł godziny probije złapac odech;p wiec jesli chodzi o mnie mi ten sport nie odpowiada i nawet jakos zbytnio mnie nie intersuje na tyle zebym mogła sie zajac sledzeniem jakis tam rozgrywek Polskich druzyn koszykarskich ;]
_________________ "Raz łapię chwile te słodziutkie, choć krótkie. Innym razem te bezpowrotne i ulotne." Paktofonika
Trzeba nad kondycją popracować... No i żeby grać na poziomie podstawowym, czyli żadnych tricków, tylko proste podania, drybling, znajomość zasad, dwutakt i takie tam trzeba sporo się uczyć... Gra dość trudna technicznie, ale za to chyba najbardziej widowiskowa...
_________________ When the time is worst,
Never leave my family in a jam I'm dyin first.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum