"Bowiem - według niektórych pracowników Piranha Bytes - do grania potrzebny będzie Athlon 64 3000+ lub Pentium 4 2,8 GHz, 1 GB RAMu i karta graficzna GeForce 6800 GT / Radeon X800 Pro..."
Nie masz szans, zeby Gothic poszedl na Twoim sprzecie.
celerona musisz wymienić, podobnie jak cieniutką kartę graficzną.
do tego płyta główna, bo potrzebna ci będzie podstawka sock.939,AM2 lub intel LGA774 (jakoś tak) i gniazdo pciex16. i ram także, bo nie robią już płyt na SD ram
_________________ "Heave ho, thieves and beggars, never say we die. Some men have died and some are alive..."
Wysłany: 2007-08-09, 17:10
inaczej ja napisze tego co masz to przez okno i kup nowy bo modernizacja jest NIEOPŁACALNA !!! a musisz mieć spoko sprzęt by wymiatać w Gothica3
parametry podane przez Noriego musisz mieć na uwadze
cu
_________________ Gość, czy widzisz to co ja ?? Coraz wiecej na tym świecie zła...
Mam laptopa ze zintegrowana karta graficzna ale nie przepadam za takimi wypasionymi grami. Gdzie te czasy kiedy sie gralo w takie gry co nie wymagaly zadnych wypasionych sprzetow
Wysłany: 2007-08-21, 22:01 Trochę przegiełeś z tym pytaniem Polecający: www.google.pl
Najlepiej odpuść sobie tą grę. Ciężko mi sobie wyobrazić kompa, na którym będzie to chodziło płynnie i z jakimiś detalami. Tak kiepskiej gry pod względem kodu to jeszcze nie widziałem.
Polecam Dark Messiah of Might and Magic (choć na takim zabytku też mogą być problemy)
_________________ "Płynie czas, płynie czas, jak morza do oceanów do gwiazd'
Wysłany: 2007-08-22, 17:12
ja mam
Semprona 2800+
Readeon 9600PRO (chyba) 128
512 RAM'u
i muszę sie przyznać, ze mi odpaliła, ale to nie była gra tylko jeden wielki laggg... więcej ramu i myślę ze by troszkę lepiej chodziło
cu
_________________ Gość, czy widzisz to co ja ?? Coraz wiecej na tym świecie zła...
Jakie z was inteligenty łohooo... jak ma on dokupić cokolwiek z nowszych sprzętów pod DDR1 czy jeszcze starsze? -.-
Dobra rada.. idź do sklepu i kup se to:
Proc: Athlon 64 X2 EE 4200+ BOX
Grafa: Asus Radeon 3650 256MB TOP 2 x DVI
Płyta Głowna: Dowolna byle Gigabyte
Pamięć: Dowolna byle Kingstone
Twardziel: Dowolny
Wysłany: 2008-08-01, 12:47 Re: Jak ulepszyć ten komputer żeby ruszył gothic 3
kar108 napisał/a:
Witam!
Mam starego kompa pentium 3 co zrobić żeby chodził gothic 3:
celeron1.0
512 SDRAM
Geforce 2
zasilacz 300w
Prosze o dobre rady
Ja bym ci radzil ZEBY DUZO KASY NIE WYDAC procek p4 np 3.2 ghz 1gb ramu i grafike nie geforce!! tylko ati ati sa lepsze wes jakas gddr3 np 256 mb i gothic 3 ruszy na max detalach . ja mam P4 3.2ghz 1.25gb ramu grafike ati x1650 pro 128 bit 256mb gddr3 i mi gothic 3 chodzi na max detalach na rozdzielce 1024x768!!!!
modernizacja?? hehehe szkoda kasy bo i tak wyrzucisz ją w błoto, nie zmodernizujesz takiego kompa, musisz wymieniac wszystko po koleji. teraz za ok 2000zł kupisz juz 4rdzeniowy procesor 4GB ram karta radeon serii HD albo Geforce 9XXX
_________________ "Seks bez miłości to puste doświadczenie. Ale wśród pustych doświadczeń to jedno z najlepszych."
Dokladnie, tak jak pisze kanarinho18. Takiego kompa sie juz nie modernizuje bo sie nie oplaca. Ja za okolo tysiaka wymienilem w blaszaku wszystko (doslownie) i smiga az milo. Razem z dobrym monitorem nowy komp kosztuje ok 2000zl.
Polecam komputronik.
_________________ "I know it's only rock&roll but I like it..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum