Wysłany: 2008-03-25, 14:20 Konsola: Need Foe Speed ProStreet
Witam. ściągnąłem grę z torrenty Need Foe Speed ProStreetna konsole PlayStation 2. ściągało się jakiś czas i teraz nie wiem co zrobić aby przegrać na PC aby grać na konsoli. Proszę o pomoc. Pozdrawiam
http://www.konsola.pl/forum/
Na tym forum znajdziesz wszystko co dotyczy PS2
Musisz się wcześniej zarejstrować, a uzyskasz dostęp do wszytkich for
Od pomocy w przejściu gry do przeróbek i nagrywanie kopii
Jeśli to ci nie pomoże, to znaczy, że nie potrafisz szukać
nie pobierałem nic z torrentów na konsole ale chyba jest coś takiego że musisz to zgrać na pytke specjalną
nie wiem gdzie to kupić
raczej nie w większych sklepach choć moge sie mylić
Rafał444, pieprzysz głupoty jak nic
Nagrałem już z 20 takich gier i zawsze na zwykłe Dvd-R
Po prostu nagrywasz obraz gry...
Dvd+R też mogą być, ale z tego co wiem to męczą laser...
Swap Magic 3,8 + Paczka płyt + Torrenty + nagrywarka + memorka = Dobra zabawa
Witam. ściągnąłem grę z torrenty Need Foe Speed ProStreetna konsole PlayStation 2. ściągało się jakiś czas i teraz nie wiem co zrobić aby przegrać na PC aby grać na konsoli. Proszę o pomoc. Pozdrawiam
Tzn ściągnąłeś na kompa obraz płyty i nie wiesz co zrobić?
Wypalasz i grasz.
Konsole masz przerobioną w ogóle? Albo Swap Magica masz zrobionego?
Bez tego nie pograsz na "kopii zapasowej".
_________________ fuck it, dude.. let's go bowling
To wreście jak. Mam jeden plik który się z tej gry ściągną i zkopiować go nie mogę na płytę (DVD+R).
Jakie rozszerzenie?
Pewnie obraz płyty. Nagrywasz to np. Alcoholem i masz gre. Tylko nagrywasz jak najwolniej na dobrej płytce, bo o laser w konsoli trzeba dbać.
Z tym, że jeżeli masz nie przerobioną konsole to nie odpalisz pirata i tyle.
Musisz przerobić montując chip w bebechach lub kupić Swap Magic. To drugie rozwiązanie polega na tym, że wkładasz pod klapkę konsoli takie małe blaszki (można zrobić samemu, bez rozkręcania i tracenia gwarancji, chyba tylko w PSTwo, tej małej cienkiej). Potem już tylko wkładasz płytę od Swap Magica, płyta się ładuje, podmieniasz na płytę z grą i heja.
_________________ fuck it, dude.. let's go bowling
Swap Magic lepszy od przerabiania, warto dać te 80 zł za niego...
Płyty najlepiej DVD-R, nagrywasz prędkością x4
Obrazy płyt nagrywam zwykłym Nero i tez jest
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum