Mam taki mały problem, otóż gdy odpalam grę (nie ważną jaką) pojawia mi się ona w procesach, ale normalnie w oknie się już nie otwiera. Dzieje mi się tak od niedawna. Bardzo proszę o pomoc, czym to może być spowodowane
Przeskanuj kompa jakimś dobrym antywirusem np. NOD32 (download via warez), nie mogło to tak stać się z dnia na dzień. Jeśli to nie pomoże cofnij czas w komputerze.
jest wiele mozliwosci. Instalowales jakies sterownik do grafiki lub cos podobnego ostatnio?? albo bawiles sie w ustawnieniach grafiki?? to moze byc jedna z przyczyn. Druga mozliwe ze jakies cos ci sie do kompa dostalo i teraz smierdzi:P jak to ktos wyzej napisal:) jest wiele mozliwosci:) zobacz co ci pokazuje dxdiag lub cos podobnego
Mysle, zebys zainstalował jakis program do trzozenia grafiki w 3D np. blender i zrobił na nim byle co, jakby zrenderowało poprawnie Twoje "dzieło" to znaczy, ze masz jakiegos robaka, czy inne tego typu swinstwo.
_________________ "Seks bez miłości to puste doświadczenie. Ale wśród pustych doświadczeń to jedno z najlepszych."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum