Wysłany: 2007-09-03, 20:15 Co to? Polecający: internet
Dziś jak włączyłem komputer pokazało się okno że trzeba zrobić aktywację systemu Windows (w ciągu 3 dni) nie wiem o co w tym chodzi Może to ktoś mi wytłumaczyć?
Mój windows to XP Media Center 2005
co jakis czas pojawiaja sie aktualizacje z internetu to normalne:) jezeli nie masz oryginalnego windowsa to lepiej sie za to nie bierz bo moze sie to zle dla ciebie skonczyc
masz windowsa który musi być aktywowany w ciągu 30 dn,i jak tego nie zrobisz to nie będzie działał. Nie chodzi tu o żadne aktualizacje. jak masz legalnego windowsa to na tej naklejce masz numer seryjny czy coś takiego podaj go przy aktywacji i gotowe (przez telefon albo internet). Jak nie masz legalnego to se kup
_________________ "Szukam abstrakcyjnych sposobów na wyrażenie rzeczywistości, abstrakcyjnych form, które oświecą moją własną tajemnicę" Eric Cantona
Pewnie automatyczna aktualizacja zainstalowała ci "łatkę". Jeśli z jakiś powodów nie przejdziesz rejestracji to polecam odinstalowanie jej (nie pamiętam, która to KB....). Oczywiście od tego momentu nie masz aktualizacji, bo musisz ją wyłączyć (mimo wielu dziur w systemie nie jest Ci potrzebna- jak masz coś złapać to i tak złapiesz)
_________________ "Płynie czas, płynie czas, jak morza do oceanów do gwiazd'
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum