Wysłany: 2007-10-08, 17:32 Hasło do systemu na biosa
Hej. Chce ustawić hasło w biosie zeby mi nikt komputera nie wlączył. No ale jak ustawiam to hasło to ono oczywiście jest ale tylko blokuje zmiane ustawien biosa a system i tak właczyc mozna. Co mam zrobić??
Wysłany: 2007-10-15, 17:23
Polecający: sam trafiłem ;]
Ja mam inaczej, wkladam dyskietke,, ustawiam w biosie priorytet szukania na floppy i juz niweidza co zrobic, bo zamiast widnowsa albo linuks ajest " ZRESETUK KOMPUTER"
Wysłany: 2007-10-15, 19:18
Polecający: sam trafiłem ;]
magda666 napisał/a:
heh podoba mi sie ten sposob c0d3r,
sa jeszcze inne aby powstrzymac moja rodzine hakerow przed dostepem do moejgo blaszaka, a szczegolnie tatusia -pr0 haker ;] Dla mnie najwygodniejszy byl sposob magdy666, do czasu instalacji obcego systemu jakim jest pingwinokameleon ;]
magda666 napisał/a:
c0d3r co ja robie w twoim podpisie ke? XDDD
a niewiem, widocznie sie wprosilac ;] no wiec witam;]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum