Jak całością zarządza serwer, a Ty jesteś pod routerem to jak admini kumaci i chętni do współpracy to teoretycznie mogą do Ciebie przekierować jakiś nie używany port transmisyjny.
Ale nie wiem czy to pomoże, abyś był tak w 100% zewnętrzne IP
_________________ Będę pamiętać swoje hasło, będę pamiętać swoje hasło, będę pamiętać swoje hasło, będę ...
Ejjj......pssstttt.... Gość - pamiętaj, że BlueForum to Piaty Wymiar Rzeczywistości
www.BlueMan.pl devBlog - nie tylko o programowaniu
Jak bys mial serwer to zaden problem (pod warunkiem ze masz wiecej niz 1 IP zawnetrzne), ale z routerem sprzetowym moze byc problem. Jesli masz tylko 1 IP zewnetrzne to masz mozliwosc uruchomienia DMZ na swoje IP.
Mam ten sam problem też mam rouser asmax 804 u i też powiem ci jak ja zrobiłem wejdz w pzregladrke i wpisz 10.0.0.2 jako adres zalogu jsie na router i daj virtual server i zrob jaki potzrebujesz i po robocie.
_________________ __________________________
DuoPL here
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum