Wysłany: 2007-08-26, 11:02 Mam dziwny problem z kompuerem :( POMOCY !!
Witam mam Windows XP iii nie zbyt dobrego kompa. Ale mam za to taki problem - gdy wlacze komputer i jak wlacze GG tooo po jakims czasie komputer mi sie zawiesza i nic nie moge zrobic ani klawiatura ani myszka ... ale to nie jest tylko w przypadku GG , gdy ostatnio wlaczylem anty wirusa to tak samo mi sie zrobilo .. jest jedno wyjscie zrestartowac kompa.... ostatnio w ciagu 10min zresetowalem go chyba z 7 razy... Pomocy ... powiedzcie mi o co w tym wszystkim chodzi Dzieki z gory ...
Instalowales moze Firewall'a?
Mialem podobnie kiedys, poprostu wszystko bylo ok dopoki nie wlaczylem czegos np. wlasnie gg
Czasem firewall blokuje wszystkie procesy w kompie i sie wiesza, podobnie jest w antyvirusami. A jak rozwiazac problem? gdzies wyczytalem, zeby odinstalowac antyviry i firewalla, podobno pomaga, ja nie mialem cierpliwosci do tych ciaglych zawiech i zrobilem ponowny format
Z tym linuxem to nie do końca sięzgodze bo trzeba mieć pewne pojęcie aby go dobrze użyć... a odnośnie Twojego problemu to najprawdopodobniej masz za dużo prcesów, najlepiej odłączyć sieć, uruchomić system w trybie awaryjnym, nacisnąć start>uruchom>msconfig. tam masz zakłakę Uruchamianie, odznacz wszystkie procesy które nie są wymagane do działania systemu. Powinno się przestać zzwieszać:)
Ja tez mam problem;(
Żaden program nie odtwarza mi obrazu... Tylko dzwiek...
Może ktos pomoze ??
Nie mam pojecia czemu tak sie dzieje... Rozne programy instalowalm ale zaden nie odtwarza obrazu
Wysłany: 2007-11-26, 22:34
miskaa napisał/a:
Ja tez mam problem;(
Żaden program nie odtwarza mi obrazu... Tylko dzwiek...
Może ktos pomoze ??
Nie mam pojecia czemu tak sie dzieje... Rozne programy instalowalm ale zaden nie odtwarza obrazu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum