Chciałbym wiedzieć jaki jest najlepszy konwerter który jest łatwy w obsłudze. Chodzi mi o taki konwerter który zmienia filmy MP4 i AVI na 3GP.
Z góry dzięki.
Do tego ja używałem kiedyś Total Video Convertera. Niestety komercyjny, ale za to bardzo prosty w obsłudze.
_________________ (...) The tiny strings inside our genome, they own us, they control us, and they torture us. Do not reproduce, do not support them, bring them to an end. Stop the agony of concious life, eradicate life.
Wysłany: 2008-02-24, 15:48 konwersja plików video na dvd
mam pewien problem. Nigdy nie konwertowałam żadnych plików. A teraz mam film w formacie rmvb i chce zmienić na vob żeby nagrać na płytkę. Ściągnęłam sobie program: Ultra RM Converter. I ładnie mi zrobiło tylko że nie ma dźwięku. Dźwięk się konwertuje inaczej? Czy ktoś się na tym zna? Bo ja jestem zielona w tych sprawach
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum