hej. mam problem z programem ares. myslalem ze blokuje mi go antywirus avast gdyz nie chodzily mi tez takie programy jak : bear share i emule. odinstalowalem wira i tamte programy chodza a ares NIE. wogole mi sie nie chce polaczyc z siecia ares. porosze o pomoc i z gory dziekuje
mam podobny problem z tym ze mi nawet bearshare nie chodzi a uzywalam go od lat... cos mi sie wydaje ze Pan od ktorego neta mam mi to zablokowal i chyba bede musiala poustawiac to towarzystwo tam
_________________ i nagle skończy sie wszystko to, w co wierzysz co kochasz zasypie śnieg...
hm... ja niemam takich problemow i nigdy nie mialam ale te programy moga niedziaalc poprostu dlatego ze cos je blokuje ^^ jesli nie antywirus to moze "zapora systemu windows" jesli jest wlaczona oczywiscie >.< sprawdz panel sterowania--->centrum zabezpieczen--->zapora systemu windows (i jak jest wlaczona to robisz dalej tak: )
--->zakladka "wyjatki"--->zaznaczasz programy ktore nie maja byc blokowane---> OK
moze tamte programy mialy w ustawieniach cos takiego zeby ich nie blokowac czy cos... XD niewiem nieznam sie XD albo jest mozliwosc ze masz na kompie tak jak ja ustawione ze jak po raz pierwszy wlaczasz program jakis ktory jest blokowany to wyskakuje pytanie czy zapora ma go nadal blokowac i jest blokuj nadal i odblokuj moze przez nieuwage cos wdusiles i nawet niezauwazyjes xP ja tak mam bardzo czesto ^^
niewiem widocznie cos tam niezaskoczylo... komputer to tylko maszyna ktora ma prawo sie popsuc czy pomylic wszystko zalezy od ludzi ktozy ja twozyli a teraz jak pogrzebales w panelu sterowania to ci juz dziala ares?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum