dzięki, spróbuje. napisze potem jak sie sprawy mają
[ Dodano: 2007-12-11, 08:48 ]
Znalazłem tą baterie (Panasonic), ale nie mogłem jej wyjąć. Nie wiem czy ją podważyć czy coś. oję się, że coś zarysuję i w ogóle. I mam pytanie: czy jak wyjmę baterię to potem będzie trzeba wszysko od nowa zainstalować czy bedzie wszystko to co było?
[ Dodano: 2007-12-11, 15:17 ]
Aha. I co to znaczy, że karta jest zintegrowana?
[ Dodano: 2007-12-12, 07:16 ]
Pomoże mi ktoś?
[ Dodano: 2007-12-12, 20:29 ]
Nie moge tej baterii w żaden sposób wyjąć. Odnoszę wrazenie, że jej się nie da wyjąć. Pomóżcie mi!!!
_________________ If I see a strong opponent, it makes me want to battle.
to ze karta jest zintegrowana znaczy ni mniej ni wiecej tylko to ze czescia plyty glownej. innymi slowy - nie da sie nie wyciagnac. jesli nie masz karty dzwiekowej w slocie na plycie, tzn ze jest ona wlanie zintegrowana (jesli w ogole takowa masz ;p ale to juz tylko dla formalnosci, bo nawet bardzo stare plytymaja uklady dzwiekowe)
_________________ "Nie pozwól nigdy, by twe poczucie moralności powstrzymywało cię od czynienia dobra."
Isaac Asimov
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum