Wysłany: 2008-06-18, 15:45 Przejsciowka USB do starej kierwonicy PC
siemka
pisze juz to 2 raz , ale wtedy zamiescilem to w zly dziale:P
MAM starą kierownice na PC(juz ok,6 lat), potrzebuje do niej przejsciowke USB, bo te wejscie co jest w kierownicy to nie pasuje (jakies dziwne podobne do wejscie od monitora,ale troche wieksze).
I teraz nie wiem co mam zrobic bo pytalem sie w sklepach z media,saturn,nawet tesco i makro i nie mają tam czegos takiego!!!!!!!
pliska pomózcie mi;)
bo te wejscie co jest w kierownicy to nie pasuje (jakies dziwne podobne do wejscie od monitora,ale troche wieksze).
takie? to to się Gameport nazywa i powinno być na karcie dźwiękowej (obok złącz na głośniki, mikrofon, etc.) Jak nie masz, to najtańszym wyjściem będzie kupienie byle jakiej karty dźwiękowej za 20-30zł, bo przejściówek nie znalazlem (google je wyrzucało przy szukaniu, ale po kliknięciu wypisywało brak produktu w ofercie sklepu, a z tego co widzialem w opisach, takie rzeczy to sie zaczynają od 60PLN)
_________________ When it's time to party, We will PARTY HARD!
jestem Deviantem...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum