Chciałbym zrobic własna strone internetową, tylko mam pytania jak wstawic szablon na taka storne i w czym zacząc robic jaki program polecacie do tworzenia stron www??
Wykaż minimum własnej inwencji i zaangażowania. Jak chcesz robić stronę internetową, to musisz się nauczyć jak, a na pewno nie nauczysz się jeśli będziesz miał wszystko na złotej tacy podane. Nikt Cię nie będzie wiecznie za rączkę prowadził.
Najlepiej skontaktuj się z jakąś firmą tworzącą strony, zapłać im i po kłopocie.
_________________ (...) The tiny strings inside our genome, they own us, they control us, and they torture us. Do not reproduce, do not support them, bring them to an end. Stop the agony of concious life, eradicate life.
po pierwsze tam to pisze, po drugie jak nie będziesz znał podstaw html, to nie wstawisz szablonu, a po trzecie zrobiłem więcej stron niż Ci się wydaje więc nie oceniaj ludzi tak z góry tylko trochę pomyśl, że jeśli bym się na tym nie znał, to bym Ci nie odpisał. kropka,
Po co wypowiadacie sie w moim temacie skoro żaden z was nie wie jak wstawic szablon.
Przyjacielu bez takich komentarzy.
Ja nie chce sie uczyć(jak narazie) języka HTML po prostu chciałbym sie dowiedziec jak mozna wstawic szablon.
No po mimo wszystko dzieki za zainteresowanie.
Dżizas krajzas, jak jesteś Zielony Newbie to przeczytaj wiadomość Pana/Pani powyżej. I na początek wgraj se na serwa jakąś podstawe, do nauki, nie wiem.... może PHP NUKE. Albo se ściągnij "Pajączka" i pisz po kolei linie kodów.
Powodzenia
Chłopie, jeżeli jesteś za przeproszeniem taki tępy, że po przeczytaniu kursu html powiązanego z xhtml nie umiesz wstawić gotowego szablonu, to odpuść sobie.No chyba, że tego nie czytałeś to lepiej zacznij, bo jest to banalnie proste.Miłej lektury.
_________________ "Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat i ludzka głupota, chociaż co do pierwszego nie mam pewnościAlbert Einstein
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum