Mam problem. Niedawno kupiłem sobie nowe głośniki Manty a wczoraj wieczorem cos sie z nimi stało i nie "grają"... Możecie mi podać jakieś linki w których znajde dobre opisy jak naprawiać głosniki?? Z góry dziekuje
_________________ WE ARE THE BEST SO FUCK THE REST
Mam problem. Niedawno kupiłem sobie nowe głośniki Manty a wczoraj wieczorem cos sie z nimi stało i nie "grają"... Możecie mi podać jakieś linki w których znajde dobre opisy jak naprawiać głosniki?? Z góry dziekuje
Pogratulować wyboru uznanej marki.
A serwis? Gwarancja?
_________________ fuck it, dude.. let's go bowling
Niestety gwarancja skonczyła sie. dostalem ja tylko na 6mc. Nie wiem co sie dzieje bo nie leci muzyko cos tam cały czas brzeczy. Moze to byc jakies zwarcie ale nie wiem i nie chce ich do konca popsuc. Co radzisz Fazai??
_________________ WE ARE THE BEST SO FUCK THE REST
Ewentualnie sprawdź czy buczenia nie powodują jakieś inne urządzenia. Bo głośniki nie mają pewnie ekranowania czy jak to tam się nazywa, nie znam się. I inne urządzenia mogą powodować takież zakłócenia. Przełóż zasilanie głośników w inne gniazdko, odsuń jakieś zasilacze itp.
_________________ fuck it, dude.. let's go bowling
Spróbuj także "dopchąć" kabelek od głośników do komputera (czasami działo mi się tak, że głosniki nie działały bo kabel był za słabo podłączony do kompa.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum