bo nie rozumiecie prawdziwej osobistości, wielkości i wspaniałości skumulowanej w tej jakże interesującej skorupie ;]
no i właśnie dlatego to mnie tak bardzo powala, nie da się wyrazić słowami tego uznania, które we mnie się zebrało widząc Twego ava! Niech moc będzie z Tobą w szerzeniu tych ideałów!
_________________ "Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!"
'Ooo, jak on mi strasznie pokaże!!! Ooo, jak ja okropnie zobaczę!!!' wszystko gra
bro, nie mam pojęcia kogo Ty masz na avie, ale padłam na jego widok xDDD
Bosh... Czy nikt nie ogląda "Little Britain"??? Toż to Carol Beer, przy której wszystkie panie z dziekanatu z ich przemiłym stosunkiem do świata i studentów się chowają!
_________________ Częściej patrzę się na wschód
Chłopiec z rysunkową teczką
Kęsy zimowego słońca
Chłopiec zjada łyżeczką
bro, nie mam pojęcia kogo Ty masz na avie, ale padłam na jego widok xDDD
Bosh... Czy nikt nie ogląda "Little Britain"??? Toż to Carol Beer, przy której wszystkie panie z dziekanatu z ich przemiłym stosunkiem do świata i studentów się chowają!
Oh, nie sądze by mogła ona przebić panią z dziekanatu Geologii UAMu
Brawo Color. W końcu zmiana i to na lepsze. Moim zdaniem ładniejszy avatar od poprzedniego. Bardzo mi się podoba. Szczególnie, że na tamten się już napatrzyłem. Nie twierdzę, że zly. Po prostu trzeba czasem zmienić.
Color napisał/a:
ale na krótko, za jakiś tydzień, dwa powrócę do własnej 'skóry' ;]
Rozważylbym jednak pozostanie przy nim na nieco dłużej.
Nowy av Karczoch - trudno mi coś sensownego powiedzieć. Średnio mi się podoba.
_________________ (...) The tiny strings inside our genome, they own us, they control us, and they torture us. Do not reproduce, do not support them, bring them to an end. Stop the agony of concious life, eradicate life.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum