Sol ma ten sam av od początku, postepując zgodnie z zasadą: jeśli nie masz wyraźnego avatarowego stylu, nie zmieniaj nigdy swego ava
Phi, dostałam w Oscarach głos za najlepszy av? Dostałam ;] Skoro się przywiązałam, jest mi z nim dobrze i mi się podoba, to nie widzę powodu do zmiany. A jak się ktoś nie umie określić, to zmienia ciągle ;]
Psycho Krusher, avek taki se, może być w ostateczności... choć poprzedni był lepszy.
_________________ Dum spiro, spero
"I ty za młodu nie dorżnięta
Megiero, co masz taki tupet,
Że szczujesz na mnie swe szczenięta;
Całujcie mnie wszyscy w dupę."
Phi, dostałam w Oscarach głos za najlepszy av? Dostałam ;] Skoro się przywiązałam, jest mi z nim dobrze i mi się podoba, to nie widzę powodu do zmiany.
Boszsz, jakie nudy
Sol napisał/a:
Psycho Krusher, avek taki se, może być w ostateczności... choć poprzedni był lepszy.
Ojej, dziękuje, koffana jesteś, że pochwaliłaś łaskawie
Bardzo starałam się udawać, że tego nie widzę, ale nie mogę, no nie zdzierżę - Karczoch, Nori, czy Was już do reszty pogło? Nie dość, że av wybitnie nieciekawy, to jeszcze wyglądacie jak bliźnięta syjamskie ;p Zróbcie coś z tym, na litość!
Z niewiadomych przyczyn av Colorblind kojarzy mi się jakimś cudem ze zbysiowym. Wybacz, Siostruś, mam nadzieję, że mnie za to nie zlinczujesz ^^, wszak ja tak miła i sympatyczna jestem, więc nie zasłużyłam, ale nie mogę się przyzwyczaić. Chyba wolałam poprzedni. Popróbuję jeszcze z tydzień, może jednak oko się przystosuje. Jak nie - będę zrzędzić ;]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum