Wysłany: 2008-05-07, 20:15
sis napisał/a:
Z niewiadomych przyczyn av Colorblind kojarzy mi się jakimś cudem ze zbysiowym. Wybacz, Siostruś, mam nadzieję, że mnie za to nie zlinczujesz ^^, wszak ja tak miła i sympatyczna jestem, więc nie zasłużyłam, ale nie mogę się przyzwyczaić. Chyba wolałam poprzedni. Popróbuję jeszcze z tydzień, może jednak oko się przystosuje. Jak nie - będę zrzędzić ;]
No wiesz, jak mogłaś ją tak do Zbycha porównać? Jakbym był Ptaquiem tobym cie zbanował normalnie .V. Colorka mi tu obrażać.
_________________ Oficjalny forumowy pedofil
I'm not human I'm a miracle. And even my shadow worships me.
No właśnie nie wiem. Ale co spojrzę, wydaje mi się, że post Zbysia widzę, dopiero po oględzinach nicka i uważniejszym wczytaniu się w styl, rozróżniam już, z kim mam przyjemność. Ale na pierwszy rzut oka na monitor - Zbych jak w pysk dał ^^
No właśnie nie wiem. Ale co spojrzę, wydaje mi się, że post Zbysia widzę, dopiero po oględzinach nicka i uważniejszym wczytaniu się w styl, rozróżniam już, z kim mam przyjemność. Ale na pierwszy rzut oka na monitor - Zbych jak w pysk dał ^^
Sądzę, że kwestią wprawy jest rozpoznawanie postów Colorka na pierwszy rzut oka Ale jak kiedyś tam będę niebieski to już ten problem nie będzie istniał w ogóle
_________________ "Cóż najtrudniejsze z wszystkiego?
A prostym wydaje się zgoła:
Dojrzeć spojrzeniem własnym
To, co się przed nim nie chowa"
A co ja za to mogę???
Mówiłam, że nad tym nie panuję, to silniejsze ode mnie. Ta Twoja zmiana niespodziewana, Siostruniu, tak mnie rozstroiła ^^ Nie byłam na to przygotowana, nie radzę sobie z tym jeszcze, próbuję, ale nie wychodzi. Daj mi trochę czasu ^^
Po dłuższym namyśle dojrzałam do tego, by zaakceptować, co więcej - polubić, ba, pokochać nowy avatar Cołołka ^^
Niniejszym odwołuję więc wszystko, co napisałam na jego temat wcześniej, odczuwam skruchę, postanawiam poprawę i proszę o wybaczenie - to się więcej nie powtórzy
sis, dziękuję za to, że się nawróciłaś, nawet nie wiesz, ile to dla mnie znaczy!! Miotałam się ostatnio z takimi ponurymi myślami związanymi z Twoimi jakże nieczułymi słowami, ale teraz czuję się odmieniona, świat nabrał innych barw - piękniejszych - jestem Ci wdzięczna i mogę teraz Cię publicznie wyściskać ^^ i wyłiiiiiłać łiiii ;]
poza tym i tak za parę chwil zmieniam ava na swojego poprzedniego, bo nie czuję się w tej nowej skórze komfortowo^^
_________________ bo w życiu ważne jest poczucie koloru !!
'czy świat się wiele zmieni jeśli z młodych gniewnych wyrosną starzy wpannolekkichobyczajowieni?'
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum