Sam go robiłem, więc nic dziwnego, że ci się podoba 8)
Mnie podobają się wszystkie avatary na których jesteście Wy - forum wtedy nie jest takie anonimowe i sztuczne :?
_________________ Będę pamiętać swoje hasło, będę pamiętać swoje hasło, będę pamiętać swoje hasło, będę ...
Ejjj......pssstttt.... Gość - pamiętaj, że BlueForum to Piaty Wymiar Rzeczywistości
www.BlueMan.pl devBlog - nie tylko o programowaniu
Taa. Bardzo dużo tu avatarów ze zdjęciami naszymi.
Nie, nie jestem pomarańczowa. Jedynie mam pomarańczowe poglądy.
_________________ to co widzisz w lustrze to nie jest odbicie
to tylko maniera, to nie jest życie
w naszych źrenicach jest za mało boga
a droga jest prosta, czy jest kręta droga
Ja natomiast to osoba ktora ma duzo zainteresowan tylko za kazdym razem mysli ze na spełnianie ich jest juz za pozno(załamka)
Jestem osoba skryta a zarazem az za bardzo otwarta... uwielbiam sie bawic ale bez przesady I kocham jedna osobe (nie liczac rodziny) buziaki dla was(jestem osoba potulna )
_________________ Posty poniżej 5 słów i z dużą ilością emotikonek będą kasowane!!!
Avy chyba odzwierciedlają najprędzej po trochę to, co nam w duszy gra.
dokładnie się zgadzam... coś co w nas siedzi kazało nam wybrać właśnie ten obrazek... podobno oglądając obrazy podobają nam się te, które odzwierciedlają nasze najbardziej skrywane "ja"... często jest to "ja" którego nie znamy, o którym nie mamy pojęcia... to filozofia życia jakiegoś tam artysty malarza... nie pamiętam którego...
_________________ "Strach jest wytworem wyobraźni. To kara, cena jaką płaci się za wyobraźnię." T.Harris
podobno oglądając obrazy podobają nam się te, które odzwierciedlają nasze najbardziej skrywane "ja"
skrywane myśli samobójcze? :o
Tudzież chęć morderstwa.
Osobiście to jakoś nie zwracam uwagi, co jest na danym avatarze. I mało który mi się podoba.
Ostatnio zwrócił moją uwagę av na którym była przedstawiona jakby szachownica, ale z jednym, jedynym czarnym punktem. To takie przesłanie. I podpis 'nie bój się być inny'.
_________________ to co widzisz w lustrze to nie jest odbicie
to tylko maniera, to nie jest życie
w naszych źrenicach jest za mało boga
a droga jest prosta, czy jest kręta droga
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum