Jako przedstawicielka posiadaczy "dziecinnych avatarów z bajek" czuję się w obowiązku przyznać do winy. Mam 9 lat i się tego nie wstydzę. Proszę mnie szanować, bo jak nie, to naskarżę pani! O!
_________________ Częściej patrzę się na wschód
Chłopiec z rysunkową teczką
Kęsy zimowego słońca
Chłopiec zjada łyżeczką
Wysłany: 2008-09-27, 18:33
kurcze, sis jestes bardzo dobrym dzieckiem. Takie male a juz zadnego bledu nie zrobi, a jeszcze innym wytknie
Kurcze, czyli dobrze ze skasowalam mojego grzybka. Juz nikt mnie nie posadzi o to, ze dostaje sloneczka zamiast ocen Ja tam np lubie avatary z bajek np taki av Sis ;p a poza tym, kto powiedzial, ze jak sie ma ukonczone 18 lat to bajki sa zakazane?
ale nie no, w sumie to jest forum. Od dzis wszyscy badzmy powazni i w ogole.
_________________ 'Być bohaterem przez minutę, godzinę,
jest o wiele łatwiej niż znosić trud
codzienny w cichym heroizmie.'Fiodor Dostojewski
Ostatnio zmieniony przez Fantasmagoria 2008-09-27, 18:33, w całości zmieniany 1 raz
dziękuję, czy dostanę za to kwiatuszka z plusem? Proszę!! Poza tym, masz 9 lat zabierz mnie na gumę do sąsiedniego podwórka!! ;]
Bro, ma cudną sygnę, która świetnie się komponuje z avem^^ Sądzę, że jest jakimś starszym panem. A ja jako ośmiolatka nie powinnam rozmawiać z takim starszym panem
_________________ "Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!"
'Ooo, jak on mi strasznie pokaże!!! Ooo, jak ja okropnie zobaczę!!!' wszystko gra
taktaktak, moi drodzy, najlepszy avatar na tym forum obecnie należy do Colorka *^___^* wyprzedził nawet mój, który zresztą zostanie zmieniony już jutro
_________________ Jutro, gdy zabraknie poezji,
Jutro dziwne słońce nauki zmrozi krew,
Jutro przestaniemy być piękni,
Jutro! Lecz dzisiaj ostatni chwalmy dzień..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum