Pani z avatara Jógi jest podobna do Colorblind... przynajmniej sądząc na podstawie zdjęc na naszej klasie ^^'
tey, a o jakim Ty avie pisałeś? Tym, co ja teraz widzę? ^^
av bro - słodki, ale takie bałwany to tylko wschodnia zima stworzyć potrafi ;D
av PeKa - śliczny, napisałabym więcej, ale najpierw muszę się dowiedzieć, czemu takie dziwne teorie powstają na mój temat...
Psycho Krusher napisał/a:
Jak widać Color wyraża milczące potwierdzenie mych słów ;p
Color jest ślepa, dostrzegła dopiero teraz Twe słowa nooo ;]
_________________ "Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!"
'Ooo, jak on mi strasznie pokaże!!! Ooo, jak ja okropnie zobaczę!!!' wszystko gra
może i nie używam grzebienia, bo go nie mam, jakiś czas temu przepadł bez wieści, może i mam czasem z rana szopę, ale takiej to ja jak żyję nie miałam, poważnie, nie wiem, gdzie Ty tu podobieństwo widzisz ewentualnie jest jeszcze teoria, że masz obsesję i widzisz mnie wszędzie
Dziękuję za pochwalenie mego avka tak btw. Możesz mi słodzić dalej
ale ja Tobie nie słodzę tylko Twojemu avkowi, bo jest uroczy ;]
'Ooo, jak on mi strasznie pokaże!!! Ooo, jak ja okropnie zobaczę!!!' wszystko gra
łiiiiiiiiii, już jestem pewna, że mnie lubujesz, jakie to słodkie. Poza tym analizujesz moje zdjęcia z avami - łiii ;D tylko pamiętaj, ja blondynką nie jestem
Yyy.... bo tak czuję ^^
a ja tam nie czuję, o! ;] ha!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum