Wysłany: 2006-02-04, 23:34
Polecający: baba jaga ;P
Kasior napisał/a:
A skąd pobieracie swoje avatary?
avatara z latwoscia mozesz zrobic sama .. wystarczy ze masz juz wybrane to co na avatarze chcesz miec i zwykly paint ;] i zmniejszasz sobie zdjecie do odpowiednich rozmiarow ;] a jak nei wiesz jak ... to popros kogos kto sie na tym zna ;] na forum jest wiele takich osob ktore Ci zrobia ava albo pomoga tlumaczac Ci dokladniej ;P ja nie umiem tlumaczyc
_________________ to co widzisz w lustrze to nie jest odbicie
to tylko maniera, to nie jest życie
w naszych źrenicach jest za mało boga
a droga jest prosta, czy jest kręta droga
avatara z latwoscia mozesz zrobic sama .. wystarczy ze masz juz wybrane to co na avatarze chcesz miec i zwykly paint ;] i zmniejszasz sobie zdjecie do odpowiednich rozmiarow ;] a jak nei wiesz jak ... to popros kogos kto sie na tym zna ;] na forum jest wiele takich osob ktore Ci zrobia ava albo pomoga tlumaczac Ci dokladniej ;P ja nie umiem tlumaczyc
pewnie umiałabym zrobić własnego, ale lenistwo każe mi szukać gotowców, dlatego pytam, czy nie znacie jakiś stron z ambitnymi avatarami?
PS: Norris nasz master =)
_________________ When the morning gather the rainbow, I want you to know, I am a rainbow too.
/Sun is shining/
A stron z avami jest dużo, trzeba tylko umieć szukać.
A co Cię interesuje szczególnie?
_________________ to co widzisz w lustrze to nie jest odbicie
to tylko maniera, to nie jest życie
w naszych źrenicach jest za mało boga
a droga jest prosta, czy jest kręta droga
ha, Orange, widzisz, jednak ja sięznam na rzeczy xD
_________________ Jutro, gdy zabraknie poezji,
Jutro dziwne słońce nauki zmrozi krew,
Jutro przestaniemy być piękni,
Jutro! Lecz dzisiaj ostatni chwalmy dzień..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum