Posty nie na temat beda usuwane, takiego offtopa dawno nikt nie zrobil, pan HeadShot dorobila sie tym samym ostrzezenia min. za to za temat o hakowaniu gg i za przeklinanie //Kurczol
_________________ Ga&Bi Rebaten Latin Lady
..wyobrazcie sobie te cisze, gdyby ludzie mowili tylko to co wiedza..
Mam nowego! Jest jeszcze cudowniejszy niż poprzedni ^_^
Czy tamten byl cudowny to kwestia dyskusyjna, ale ten jest bardzo fajny ... lubie mangowe klimaty, a i dziewczyna nie brzydka
_________________ I wtem rozległ się beep i z głębi cyfrowego piekła zapełnionego NULLami poczeły się wyłaniać tajemnicze znaki ASCII które zaczeły się układać w tego posta.....
A mi się tam mój najbardziej podoboa , bo przedstawia mnie luzaka , przystojniaka , mondrego w jednym Noo i Kurczok ma nawet fajnego aVkA i jeden z modów jeszcze tylko nicka niekojarze
@up
Ahh no tak ,no przypomniało mi się pan Fazi ma też nice avatar :
_________________ Życie jest jedno więc się zbyt nienararzaj.
Wysłany: 2007-05-26, 17:22
ja mam na Avie dziewczynę, którą poznałem dzięki internetowi... po przez ogame kilka fotek fajniutkich ma
koleżanka fajna a szkoda ze sie kontakt urwał... może jeszcze sie coś zmieni
cu
_________________ Gość, czy widzisz to co ja ?? Coraz wiecej na tym świecie zła...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum