- płyty Armii, bo została w Posen, a mam straszną ochotę na "Opowieść zimową"
- snu, bo siedzę jak głupek przy kompie, zamiast położyć się spać po ludzku
- maszynki do dokręcania dreadów, bo zostało mi jeszcze 30 do przedziergania i nie mam już siły
- dłuższej doby
- frajera, który napisałby za mnie prace na tematy rozmaite, wyjątkowo luźno związane z mową i literaturą ojczystą
Aktualnie bardzo brakuje mi czajnika, który dzisiaj spaliłam, zostawiając go samopas na gazie i kompletnie o nim zapominając. Ciut się stopił, ciut okopcił, zmienił kolor i pośmierdywał straszliwie ;]
Grzanie wody na kawę w garnuszku to nie jest to, co Tygrysy lubią najbardziej
Aktualnie przede wszystkim brakuje mi snu, marzę o kilku godzinach snu, niestety, ta wizja przyjemna dopiero dojdzie do skutku w weekend, studia to zuo ;p
_________________ 'jesteśmy jak bratki pośród pola chwastów'
'W głowie mi się przepaliły wszystkie bezpieczniki, szlag trafił święty spokój, roztrzaskał lczniki'
Aktualnie wszystkimi dwiema rękami i tylomaż nogami podpisuję się pod tym, co napisała Color - snuuuuu mi brakuje, poza tym chęci do nauki, trochę czasu i kogoś, kto pozdawałby, pozaliczał i w ogóle załatwił te różne mało przyjemne rzeczy ;P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum