Snu mi brakuje późno szłam spać, gdyż moja przyjaciółka bardzo źle się czuła i starałam się jej pomóc, ale nie bardzo mi to chyba wyszło
Brakuje mi także ferii dziś się już kończą, a jutro tup tup do szkoły i miłe przywitanie 'sprawdzian z geografii"
_________________ When I need You, I just close my eyes and I'm with You...
A wszystko zaczęło się od coraz częstszych restartów i wywałek. Memtest jest nieubłagany. Połowa (1 z 2 kości) z moich dotychczasowych 2GB zdechła. Na szczęście na jednej mogę przeżyć. Mam nadzieję, że to koniec usterek.
Jak dobrze, że części do komputerów szybko tanieją...
_________________ Strong like the grass
Tall like a tree
Free like the wind
Eternally
Wspominałam już kiedyś, że odległość jest beznadziejna?
Ano jest, potwierdzam.
Próbowaliście zjeść kiedyś letnią zupę przez słomkę? Zabawa przednia, zapewniam. I trwa z dobre pół godziny, więc zupa z letniej robi się zupełnie zimna.
Zatem możliwości normalnego jedzenia mi ciut brakuje. Zwłaszcza, że nadal jestem głodna... ^^
Działającego po ludzku kompa, który zechciałby czytać płyty.
W ramach wypróbowywania sposobów, omawianych niedawno w rozwijanym tu temacie, próbowałam przekonać go po dobroci i po złości, ale to nic nie dało. W desperacji chciałam się nawet rozebrać, bo może to by coś poradziło (do końca nie wiem co, ale może jednak coś... ^^), ale komp olał fakt, że specjalnie dla niego zdjęłam skarpetkę, więc dałam spokój z dalszym obnażaniem się. Nie, to nie ;p
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum