Forum Ręceprecz odtybetu

• Szukaj • Użytkownicy • Grupy • Współpraca • Czat • Reklamuj Forum ! • Gry online • Katalog Stron
• Rejestracja • Zaloguj • Album

konkurs

Poprzedni temat :: Następny temat
Autor Wiadomość

Sol  

Zaproszone osoby: 1

Wysłany: 2008-03-10, 19:20   

Czarne gó**a są obrzydliwe, spróbowałam i tego się nie da jeść! Ale nie od dziś wiadomo, że Color ma zboczone kubki smakowe, więc właściwie nie dziwię się, że jej to smakuje ^^ innym stanowczo odradzam, poza tym - to śmierdzi!

"Wiec dochodzimy do konkluzji, iz ewenement jest ewidentnym paradoksem konstruktywnej rekapitulacji skolidowanej na adekwatnych arkanach pryncypialnej dystrybucji" :luka:

bro  

Ostrzeżeń:
 1/3/5

Wysłany: 2008-03-10, 19:51   

Sol napisał/a:
Czarne gó**a są obrzydliwe
Ależ kłamiesz!! No tak, wiadomo, kobieta. Lukrecje są pycha!!!

sis  

Wysłany: 2008-03-10, 23:51   

Colorblind napisał/a:
Chciałam powiadomić o tym, że sis jest cudowna, bo znalazła dla mnie lukrecję
Głupia, głupia sis ^^
To ja chciałabym powiadomić o tym, że Color jest największym galaretkowym zboczeńcem, jakiego ziemia nosiła - zeżarła całą paczkę czarnych gó**en, a ponieważ nie znam nikogo, kto byłby w stanie powtórzyć ten wyczyn, nie wiem, czy podziwiać, czy współczuć ^^
Dowód jej obłędu:
Colorblind napisał/a:
toż to się rozpływa w ustach - ma ciekawy smak, ale na pewno nie jest wstrętny - mniam ;]
No comment.
bro napisał/a:
Lukrecje są pycha!!!
Następny świr. Z kim ja żyję?!?
Sol napisał/a:
Czarne gó**a są obrzydliwe, spróbowałam i tego się nie da jeść! Ale nie od dziś wiadomo, że Color ma zboczone kubki smakowe, więc właściwie nie dziwię się, że jej to smakuje ^^ innym stanowczo odradzam, poza tym - to śmierdzi!
Mój człowiek w Krakowie ^^ Od razu widać, że Siostra, choć rozwydrzona. Ale zgadzam się w całej rozciągłości - czarne gó**na są niejadalne i wanieją! O! Bleeeee.

grlało, matulu

bro  

Ostrzeżeń:
 1/3/5

Wysłany: 2008-03-11, 01:21   

sis napisał/a:
Następny świr. Z kim ja żyję?!?
Osoba, która zachwyca się smakiem styropianu nie jest na tyle kompetentna, by wypowiadać się o smaku (tak, smaku, w którym są włókna duszy i chrząstki sumienia). Nie wanieją i są jadalne! Dobre są, smaczne i mają smak 3D, a nie taki jak inne rzeczy 2D!

sis  

Wysłany: 2008-03-12, 15:03   

bro napisał/a:
Osoba, która zachwyca się smakiem styropianu nie jest na tyle kompetentna, by wypowiadać się o smaku
Ależ ja się nie zachwycam jego smakiem, tylko ilością kalorii, czy raczej ich brakiem ;p (dla niezorientowanych: styropian=wafle ryżowe ;]). Chociaż nie da się ukryć, że nie tylko mój styropian, ale i wapno gaszone ma z całą pewnością lepszy smak, niż czarne gó**na, które są absolutnie, kompletnie, całkowicie niejadalne. Bleeeeh. Czy wspominałam już o tym, że wanieją? :luka:
bro napisał/a:
smaku, w którym są włókna duszy i chrząstki sumienia
Czarne gó**na nie mają duszy i sumienia, to zuooo w czystej postaci. Niedestylowany szatan. Waniejący w dodatku ;p

grlało, matulu

Sol  

Wysłany: 2008-03-14, 01:12   

sis napisał/a:
styropian=wafle ryżowe ;]
MNIAM!
sis napisał/a:
zarne gó**na, które są absolutnie, kompletnie, całkowicie niejadalne. Bleeeeh. Czy wspominałam już o tym, że wanieją?
Tak, i ja też :luka: To jest o-brzy-dli-we. Koniec, kropka, end of dyskaszyn. Bohatersko przełknęłam jeden kawałek tego czegoś i więcej by mi przez gardło nie przeszło ;P

"Wiec dochodzimy do konkluzji, iz ewenement jest ewidentnym paradoksem konstruktywnej rekapitulacji skolidowanej na adekwatnych arkanach pryncypialnej dystrybucji" :luka:

Psycho Krusher  

Wysłany: 2008-03-15, 13:35   

Nie macie wogle poczucia smaku kobiety! Wafle ryżowe rulez i jako takie stanowią doskonały zamiennik czipsów, chrupków i innych tego typu tałatajstw! O!

I'm not human I'm a miracle. And even my shadow worships me.

charon  

Wysłany: 2008-03-15, 13:40   
   Polecający: Colorblind

Popieram PK: wafle ryżowe są super. Smaczne, chrupiące i zdrowsze od chipsów.

Lukrecji nigdy nie próbowałem. Będę musiał sprawdzić, jak smakuje.
Eternally

last.fm

Sol  

Wysłany: 2008-03-15, 13:46   

Psycho Krusher napisał/a:
Wafle ryżowe rulez
No to przeca pisałam, że są pycha :luka:

charon napisał/a:
Będę musiał sprawdzić, jak smakuje.
Nieeeee! Mdłe obrzydlistwo, gumowate i w ogóle błe, a do tego zajeżdżające anyżkiem. Ochyda!

charon  

Wysłany: 2008-03-15, 13:53   

Sol napisał/a:
Nieeeee! Mdłe obrzydlistwo, gumowate i w ogóle błe, a do tego zajeżdżające anyżkiem. Ochyda!

Jako z natury ciekawski typ muszę, po prostu muszę empirycznie sprawdzić prawdziwość twojej opinii. Jak kiedyś trafię na coś takiego, to kupię. Trudno to w sklepach dostać?
Eternally

last.fm

Sol  

Wysłany: 2008-03-15, 13:56   

charon napisał/a:
Trudno to w sklepach dostać?
Nigdy nie szukałam, trzeba sis zapytać. Ponoć gdzieś w Lidlu się to ochydztwo znalazło (co w sumie nie jest takim dziwnym ;P)

sis  

Wysłany: 2008-03-15, 21:18   

charon napisał/a:
Trudno to w sklepach dostać?
Bardzo trudno. Po długich i żmudnych poszukiwaniach dopadłam je wreszcie w Lidlu, w żadnym innym sklepie ich nie widziałam. I bardzo dobrze :luka:

grlało, matulu

charon  

Wysłany: 2008-03-15, 21:26   

W stolicy jeszcze nigdzie nie widziałem Lidla.
W moim rodzinnym, wschodnim zadupiu jest, ale nie wybieram się tam w najbliższym czasie.

Jakoś specjalnie biegać za nią nie zamierzam, ale jeśli gdzieś się natknę, to spróbuję.
Eternally

last.fm

Colorblind  

Wysłany: 2008-03-16, 00:43   

sis napisał/a:
I bardzo dobrze
i to jest typowa postawa psa ogrodnika! Sama nie zje, i Colorce nie da ;p

Niestety, a raczej stecy lukrecja stała się dla mnie czymś totalnie smacznym, czymś, czego nie mogę dostać i tu jest ból, tragizm sytuacji, mam chęć zjeść, a nie mam gdzie kupić. Tak naprawdę to dziewczyny mocno przesadzają jeśli chodzi o ten obrzydliwy smak lukrecji - gdyby taki był to bym tego nie zjadła ;] tak więc tradycyjna galaretka ma konkurencje ;]

'czy świat się wiele zmieni jeśli z młodych gniewnych wyrosną starzy wpannolekkichobyczajowieni?'

Odpowiedz do tematu