Nieźle. Właśnie dogadałam się szczegółowo co do dreadów, włosy zostały wysłane, więc jeśli dojdą na czas, w przyszły łikend zostanę oficjalnie odpicowana ;]
Do tego opuchlizna z jęzora zaczyna wreszcie schodzić, więc jest szansa, że przestanę być tak przeraźliwie głodna. Chociaż taka przymusowa dieta zła nie jest, bo zawsze to parę kilo mniej, a do tego to niezła okazja, by sobie przypomnieć, ile radości może dawać jedzenie. Kaszki zwłaszcza ;]
Teraz muszę wykorzystać fakt, że jedna z moich ulubionych użyszkodniczek jest jeszcze na miejscu, skomputeryzowana, bo wczoraj oficjalnie została moją Muzą i liczę na to, że jej obecność i dzisiaj natchnie mnie do wzmożonego pisania.
I na świecie cokolwiek wiosennie ;]
_________________ Częściej patrzę się na wschód
Chłopiec z rysunkową teczką
Kęsy zimowego słońca
Chłopiec zjada łyżeczką
przyjechałem do domku, dowiedziałem się że znajomi pojechali do poznania na weekend, więc z nimi się nie spotkam, tata nie może wyjść o normalnej porze na piwo, a do tego poranną wiosenną pogodę przysypała warstwa śniegu... jeszcze mi wprowadźcie prohibicję...
_________________ "Ja kudłaty durnowaty reperuję stare graty!!"
Piszczałka
kuruj się tam!!! i szybkiego powrotu do zdrówka życzę!!
A u mnie dalej szczęście i szczęście!! i motylki w głowie
A dlaczego? to niewiem... po prostu jest mi dobrze
wczoraj zbojkotowaliśmy walentynki dobrym filmem "czas surferów" i mega batem
dziś sprzątam od rana... a potem przychodzą mnie odwiedzić starzy przyjaciele
czego więcej chcieć?
Źle. Źle, źle, źle. Smutno mi, źle mi, bez sensu i w ogóle, nie umiem się wziąć w garść. Do bolączek egzystencjalnych dołącza normalny, fizyczny... ogólem - fatalny wieczór.
Tak sobie byle jak. Lekki dołek wywołany nudą, bezsensownymi rozmyślaniami przerywanymi kolejnymi rozdziałami książki. Książki, która jest jednocześnie interesująca i mało optymistyczna.
Just another wasted day...
_________________ (...) The tiny strings inside our genome, they own us, they control us, and they torture us. Do not reproduce, do not support them, bring them to an end. Stop the agony of concious life, eradicate life.
No i ja przyłącze się do ogólnego doła Siedzę w domu z zerwanymi więzadłami w kolanie i już od tygodnia okropnie się nudzę. Już nawet nie mam cierpliwości żeby przeklinać tego gips.Tracę tylko czas a wiadomo, ze czas to pieniądz.
_________________ Monstrualny krach Rah nieprzewidywalny....
Będę miał co chcę, nową szansą na to nowy dzień..
To się wzajemnie wyklucza ;p w ramach poprawiacza nastroju przypomnę Ci uprzejmie, że zostało Ci już tylko 5 dni bezstresowego, normalnego żywota ;> Lepiej?
Nieźle. Po domowym łikendowym lenistwie mam szansę znaleźć w sobie wreszcie trochę energii na zrobienie paru wielkich rzeczy natury naukowej i jeszcze kilku mniejszych. No i wyspałam się nareszcie, mam nadzieję, że starczy mi to na długo ;]
_________________ Częściej patrzę się na wschód
Chłopiec z rysunkową teczką
Kęsy zimowego słońca
Chłopiec zjada łyżeczką
Kolejny nudny dzień. W odrobinę lepszym nastroju, ale nadal kiepskim.
Przede mną leży treść pierwszego projektu, który dostałem. Bez obawy, jest na 27 III i do tego z materiału, którego jeszcze nie było na wykładzie (doskonała wymówka). Mógłbym poczytać, sam się douczyć i go zacząć robić, ale mi się nie chce. Projekcik jeszcze parę dni poczeka.
_________________ (...) The tiny strings inside our genome, they own us, they control us, and they torture us. Do not reproduce, do not support them, bring them to an end. Stop the agony of concious life, eradicate life.
czuje się z tym niesamowicie dobrze!! Szukanie drogi swojego życia jest chyba najtrudniejszą rzeczą w życiu....
Ostatnio pytałam siebie, ile to razy jeszcze będę wszystko od nowa zaczynać? Odpowiedź teraz jest prosta i oczywista... dopóki starczy mi sił, dopóki będę mieć nadzieję i będę marzyć że "Wszystko Będzie Dobrze" i że szczęście znajdę także ja
fiu fiu ... a więc pełna nadziei i wiary i z uśmiechem na twarzy wyruszam w poszukiwaniu szczęścia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum