Wysłany: 2008-03-03, 19:05
Polecający: www.google.com -> Forum ogolnotematyczne
Cytat:
Just another wasted day...
To chyba stanie sie moim mottem.
Czuje sie zle. Juz od dawna tak sie czuje. Mam dosc wszystkiego, problemow z rodzicami, dziewczyna, z ogolnym dyskryminowaniem mnie - za wiek, za muzyke (:|), za to, ze chce zyc jak zyje.
Zastanawiam sie, czy nastepna osoba na moscie kopnie mnie, czy sciagnie ...
Jestem w tym stanie od kilku miesiecy. Cieszac sie z czegokolowiek bylem swiadom, ze to tylko momentalna radosc... eh.
Zycie toczy sie dalej, ja spadam coraz nizej i zdaje sobie sprawe, ze jestem zbyt leniwy na cokolwiek. No i checi brak, bo dobrze nigdy nie bylo. Nigdy...
Dziwnie... Jakby nie-dobita po próbnej maturze... I myślę o tym, że jutro kolejny dzień; Ogólnie od kilku tygodni nie chce mi się żyć. Jak coś się ma popsuć, o wszystko popsuje się naraz. Ach, życie.
_________________ "Śniada cera, kocie oczy z tęczówkami w kolorze gorzkiej czekolady, nieduże, pełne usta i burza czarnych włosów. [...] Na dodatek szczęściara chrzani odchudzanie. Bezczelnie wcina wszystko, na co ma tylko ochotę..." Taka już jestem...
Dziwnie... Jakby nie-dobita po próbnej maturze... I myślę o tym, że jutro kolejny dzień; Ogólnie od kilku tygodni nie chce mi się żyć. Jak coś się ma popsuć, o wszystko popsuje się naraz. Ach, życie.
heh skąd ja znam to uczucie, ale nie martw się za dzień lub dwa wszystko będziesz widziała w innych barwach
Fantastycznie, po obfitującym w doznania łikendzie, podczas którego wraz z drugą połówką drim timu organizatorskiego ugościliśmy troje wyjątkowych indywiduów ;] Życzę sobie częściej powtarzać takie spotkania; dawno nie czułam się naładowana tak pozytywną energią. Mało, krótko, jeeeeszczeeee!!!
Czuję się już lepiej, choć cały dzień łaziłam osowiała, bo stanowczo mi brakuje wzmożonego przepływu pozytywnej energii nieustannie doznawanego przez ostatni weekend ;P ale promieniowanie i kontakt forumowy już mnie podnoszą do pionu ^^
_________________ Dum spiro, spero
"I ty za młodu nie dorżnięta
Megiero, co masz taki tupet,
Że szczujesz na mnie swe szczenięta;
Całujcie mnie wszyscy w dupę."
Wszyscy mnie olewają...i h** z tym...idzie wiosna, trzeba się cieszyć
Bywa... Też tak mam. A co do wiosny, to chyba naprawdę. Dziś był taki ciepły dzień.
Aż czuję się jakby trochę lepiej. I fajne spotkanie dziś z koleżankami. I wynik matury z ang.
Więc moje smuty chociaż na jeden dzień odeszły w cień.
_________________ "Śniada cera, kocie oczy z tęczówkami w kolorze gorzkiej czekolady, nieduże, pełne usta i burza czarnych włosów. [...] Na dodatek szczęściara chrzani odchudzanie. Bezczelnie wcina wszystko, na co ma tylko ochotę..." Taka już jestem...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum