Gdyby nie ta paskudna alergia, wszystko byłoby w porządku. Mam już dość tego zapchanego nosa i drapiącego gardła.
_________________ (...) The tiny strings inside our genome, they own us, they control us, and they torture us. Do not reproduce, do not support them, bring them to an end. Stop the agony of concious life, eradicate life.
Niiieeeee chce mi się, a muszę dzisiaj jechać do Krakowa, wyprowadzić się, wrócić, spakować znowu... chyba od dzisiaj zacznę niecierpienie pakowania
Ja tego nie cierpię już od bardzo dawna ^^ I aktualnie z każdą chwilą nie cierpię bardziej, bo mi się klamoty mnożą - niby pakuję, a jest ich coraz więcej Ratunku!!!
_________________ Częściej patrzę się na wschód
Chłopiec z rysunkową teczką
Kęsy zimowego słońca
Chłopiec zjada łyżeczką
Ja też wiem, jak to jest, bo parędni temu się musiałem pakować. Jakoś sobie z tym poradziłem.
Karczoch napisał/a:
a masz też skórną?
Na to, na co teraz odczuwam alergię nie. tylko katar. Za to jeśli się nie naszprycuję lekami, to ten katar jest tak silny, nos tak zapchany, że mam uczucie jakby głowę mi rozszadzało.
Przechodzi to draństwo mniej więcej w połowie lipca. Pozostaje cierpliwie czekać na lekach.
A skórną mam, ale na Rutinoscorbin i podobne leki od przeziębień. Gdy wezmę, dostaję wysypki.
_________________ (...) The tiny strings inside our genome, they own us, they control us, and they torture us. Do not reproduce, do not support them, bring them to an end. Stop the agony of concious life, eradicate life.
Jestem wykończona. Nie, ja jestem WY-KOŃ-CZO-NA. Ale dumna z siebie - wyprowadziłam się, wprowadziłam, wypakowałam, spakowałam znów i zaraz idę spać, bo jutro znów wyjeżdżam, łiii ^^ Ktoś powinien się szykować na małe trzęsienie ziemi
hmmm....jak sie czuje ? a jak sie moze czuc ktos kto od tygodnia cierpi na katar ?? do bani. no wiec tak sie czuje. poza tym, juz niedługo wyniki z matury... wiec zdenerowanie narasta ;|
_________________ "Raz łapię chwile te słodziutkie, choć krótkie. Innym razem te bezpowrotne i ulotne."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum