_________________ Dziś nad światem zmienił ktoś, nieba błękit w chmur atrament ,
jakby pragnął deszczem swą opowieść snuć. Pierwsza kropla na mą dłoń .
Ludzie kryją się w zaułkach, gubiąc gdzieś po drodze sens deszczowych słów.
Męczę się ze złośliwym katarem, staram się skubanego pozbyć, ale to nie jest takie łatwe, w szczególności irytujące jest kichanie ^^ Oprócz tego sterta książek nadal czeka na to, bym je przeczytała, zadziwiające jest to, że ciągle czytam i czytam a ta sterta w ogóle się nie zmniejsza - czy te książki w czarodziejski sposób się rozmnażają, czy co? Już sama nie wiem. Poza tym galaretek zapas przyrządzony więc nastrój dzięki temu się poprawia, wskakuje na wyższy poziom ;P
_________________ "Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!"
'Ooo, jak on mi strasznie pokaże!!! Ooo, jak ja okropnie zobaczę!!!' wszystko gra
To ja mam dla ciebie taka rade...
nie czytaj a będziesz czuł się dobrze...
Świetnie:)
czuła - czy aż takie trudne zauważyć, że jestem kobietą? a tak wyraźnie napisane jest pod nickiem.
i właśnie nie czytam - dziękuję, tylko nie potrafię zrozumieć, jak można na takie pytania na forum odpowiadać, wyjątkowo pasjonująca dyskusja.
_________________ egzystuję więc myślę.
niestety to drugie nie wszystkim jest dane.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum