Wysłany: 2007-11-18, 11:18
w związku że wczoraj wygraliśmy, to czuje się zajedwabiście po wczorajszym oblewaniu też nie najgorzej a że dziś urodzinki mojej przyjaciółki, to nie mam powodów do smutku jutro nie idę do pracy wiec coraz więcej plusów ;D
_________________ Gość, czy widzisz to co ja ?? Coraz wiecej na tym świecie zła...
"Moje gardło zapłonęło - Color" xD - taki napis powinna mieć moja koszulka na dzień dzisiejszy ^^
Poza tym czuję się dobrze, spędziłam genialnie weekend w towarzystwie równie ześwirowanych ludzi jak ja ^^ no i sis obiecała zrównanie Lbn, sis jak to było z tym zrównaniem? xD
_________________ "Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!"
'Ooo, jak on mi strasznie pokaże!!! Ooo, jak ja okropnie zobaczę!!!' wszystko gra
Wyspałam się, wygrzałam moje galopujące suchoty (patataj, patataj...), zaryzykowałabym nawet stwierdzenie, że jest ciut lepiej. Ale ponieważ znam literacki pierwowzór tej historii, wiem jak się skończy - czas sprzedać moździerz, tłuczek, żelazko, potem przyjdzie kolej na szkapę...
Colorblind napisał/a:
no i sis obiecała zrównanie Lbn, sis jak to było z tym zrównaniem? xD
A co ja tam miałam zrównywać, skoro tam z każdej strony Dziki Wschód, a do tego jakaś lokalna zmutowana bazylia? Poza tym siedzieliśmy w Chełmie, więc nie mogłam tak na odległość ;p
_________________ Częściej patrzę się na wschód
Chłopiec z rysunkową teczką
Kęsy zimowego słońca
Chłopiec zjada łyżeczką
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum